eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Forest Whitaker'ın, Uganda'da 1971 de darbe yaparak devletin başına gelen general İdi Amin'i canlandırarak en iyi erkek oyuncu oscarını kazandığı film... dün izledim mükemmel bir film herkse tavsiye ederim adam haketmiş oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ugandaİskoçya alakasını kuramadım ben O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 adam uganda'da ingiliz sömürge ordusuna katılıyor falan kendisine öyle diyor filmde anlıyorsun bende alakayı kuramamıştım başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Yamulmuyorsam İdi Amin diktatör olmadan önce İngiltere'de yaşamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 İdi Amin'in yanındaki "beyaz adam" İskoçya'da tıp eğitimi görmüş,mesleğini İskoçya'da paşa paşa yapmak varken,Uganda'ya gitmiş "yardımsever beyaz" adam,çocuk. Böyle biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 [spo]evet de o iskoç sıçtı herşeyin içine ihanet etti amin e[/spo] [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:30 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 son dönemde izlediğim en iyi filmlerden biriydi lat king of scotland. tabii çok zaman oldu izleyeli de neyse yine son dönem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar