Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skill cap ayarı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende sphere 55i yuklu ve mebula scripts leri yuklu. plevel=1 lik bir karakter 700 skilli geciyor. Ben bu limiti nasıl aktif hale getiririm? sphere.ini dosyasında boyle bir bolum goremedim

Lütfen yardım edin arama bölümünde de böyle bir soru bulamadım
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 24 September 2003 05:59 tarihinde demiş ki:
Nickini beğenmedim... hemen değiştir...[hline]ö?

Demek adım Alican olsa "ben adım Ali, olmaz sen adını degistir" diyeceksin.

Nedir insanlarda bu sahiplenme duygusu anlamıyorum sanki başkasının hakkını gaspetmişim gibi!!!

[Bu mesaj KarpuzKavun tarafından 27 September 2003 03:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TaZmAnYaK, 27 September 2003 10:00 tarihinde demiş ki:
spheretables.scp

[skillclass 0] // player class
str 100
int 100
dex 100
statsum 225
skillsum 700.0

burdan ayarlanıyor..

Sagol taz, sayende kafayı yemekten yırttık
Mesaj tarihi:
taz ben birsey daha sormak istiyorum arqastaki gibi bir irk sisteminde mesela ben orclarıon 900 vampilerin 800 insanlarında 700 skill kaba sahip olmasınıo istiyorum bu vampirlere +e_vampir diye bir events atsam skill kabını nasıl ayarlayabilirim???[hline]
Mesaj tarihi:
[skillclass 1] // Vampir
str 100
int 100
dex 100
statsum 225
skillsum 900.0

[skillclass 2] // Insan
Str 100
int 100
dex 100
statsum 225
skillsum 700.0

[skillclass 3] // HedeHödö
str 100
int 100
dex 100
statsum 225
skillsum 9000.0

:)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
src.skillclass 2 yapıcan o zaman ırk seçerken (mesela)
mesela elfleri 2 yaptın skillclass 2 vercen ırk seçerken yoksa olmas :p

said:
SouLForGeD, 27 September 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
Hehe taz almışın 1 k madalyasını lan cidden okulda 1k madalyası aldım ben bab ım diye dolaşıyodun hehehe.[hline]Xestar Soulforge
Efsane Topic
. (11:36 PM) :
aa yeter ama sakla samanı yeter zamanı be!!!

muaha olm 1,5 senedir sphere forumlarına takılıoruz her gün mesaj atıoz o kadar olsun :p (kutsarım seni asdhjsdkfşa)
Mesaj tarihi:
iste onu nasıl yapıcaz skill classı oyle ayarladık diyelin events e aynen [skill class 2] iste gerisini yazıp eventmi eklicez mesela gate gibi birsey yapınca flan??[hline]
Mesaj tarihi:
ırkın altına ekliceksin bu event i Mesela skill 3 diyelim 800 skill cap i varsa 800 skill cap olucak tam bilmiyorum[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Yeni Oluştur...