keyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben nebulanın scplerinde soyle bir sey gozume carptı ne anlama geldigini pek anlamadım if () || !(strmatch('','')) return 0 elseif (strmatch('','Locus')) if (strmatch('','20')) return 0 endif elseif (strmatch('','Quann')) if (strmatch('','20')) return 0 endif elseif (strmatch('','')) tag.mn 0 endif if (strmatch('','')) tag.mn + 1)> elseif ((strmatch('','Skill_Magery')) && (strmatch('Skill_Meditation',''))) tag.mn + 1)> elseif ((strmatch('','Skill_Meditation')) && (strmatch('Skill_Magery',''))) tag.mn + 1)> else tag.mn 0 endif if (> > 2500) var.act newitem i_macro_detect tag.mt act.link act.name [] act.more1 if (strmatch('','Locus')) act.cont 04018c20d try var.mts elseif (strmatch('','Quann')) act.cont 040132e0c try var.mts endif var.smsgx 0251 serv.allclients macrodetect >: act tag.mn 0 else tag.ms endif[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 adam macro yaptıgında jailde değilse server a göre uid vermiş büyük ihtimalle charları bu uid deki iteme tag olarak yazıyor ilerki aşamada taglist cekiyor iteme boylece macrocular ortaya cıkıyor ama eksik baya scp nin yarısı yokmu[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 sadece ne anlama geldigini anlamak icin boyle attım saol[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 hangi dosyada bu script ? bulamadım aramada cıkmadı :) şu haliyle zaman kavramından yoksun aptal bi scripte benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar