Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ne maphacki ne ayıbı? Ciddi mi diyorsunuz espri mi yapmaya çalışıyonuz? Eğer ciddi diyosanız söyleyin cevap veriyim afsdf (bkz.sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik)
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 abi mh falan yok adamda dikkatli bakın minimap'e =)
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Götten uydurmasak azcık.Adam akıllı baksak.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 5 tarasq kasıp bi travel kasamadın mı dai
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 oyun replay degil harita açık ya mh var işte ya da botlarla all visible oynuyo bide sanırım throne yıkıldıgındada map böyle oluyodu bilemicem hangisi. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 01:08 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Copycat Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Ben de millet geyik yapıyo sandım ciddi ciddi mh tartışıyolarmış ehueh güzel bari açıklıyım iddialara yanıt hesabı :p Daha önce hiç MH kullanmadım ama sanırım fog of war dediğimiz tüm o karanlığı kaldırma işlevine sahip.Böyle ise; a.Neutral creepler neden hala yeşil nokta? b.Neden scourge creepleri ile eş zamanlı spawn olan sentinel creepleri haritadan gözükmüyor? c.Rakip herolar nerde? Minimapte karartı göremeyen dalmış balıklama da ben ss alınca tga formatında kaydolmuş ss, onu jpg yapınca (boyunun küçülmesi için uploadda) renkler hafif karışmış. Böyle yani.Bu kadar.Bitti. :)
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 haklısın Copycat alaka yokmus seninkiyle nasıl baktıysam artık :S . İş yerinde baktigim 14 inch vestel'le evde baktığım LCD ekran'da baya fark ediyormus. Gölgeler bariz belli oluyor [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 12:08 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Zeus -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Sand King -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Doom Bringer -En çok ezdiğiniz Hero? Qop
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 noob um ama sand king in ilk skilliyle adamın üstüne çıkıp ultiyle almak çok güzel bir duygu...kaçılabilen birşeyde değil heralde...
Passanger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Traxex Acık mavı tenlı askım benım. -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Zeus (aganım+refresherlı bı zeus) -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Geo -En çok ezdiğiniz Hero? bu nasıl bişe arem oyun atıyorum genelde hiç sayı tutmadım.Nooblara geo gelınce komık oluyor :) Passıve kacılmaz ama stun atılır eheh [ Mesaj 06 Mayıs 2007, Pazar - 16:36 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 özellikle sevdiğim bir hero yok 4 5 tanesi dışında hepsi olur.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 sevdigim herolar troll rexxar ucur beni kaptan(tiny) gondar-viper takım oyunu zeus aganim refresh baseden triplle yaparım acımam furion lvl10 kule mule bırakmam 1v1 slayer-lich-centaur(tank) enigma f-d-b alayına gider :p
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Butcher -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Vengeful -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Ursa -En çok ezdiğiniz Hero? Sniper
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Oynamayı en sevdiginiz hero? -Atropos(atrapos muydu ) Takım oyununda en sevdiginiz hero? -Shadow priest 1 vs 1'de - Teror Blade En çok ezdiginiz hero -lone druid :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 -Oynamayı en sevdiğiniz Hero? Blood Seeker.Ama adını hatırlamıyorum sty bilmemne işte o=) -Takım oyununda en sevdiğniz Hero? Goblin techies -1v1 de oynamayı en sevdiğiniz Hero? Yine blood seeker... Veya sağlam ve tek hedef ultisi olan bi hero (Slayer gibi) -En çok ezdiğiniz Hero? Değişir... Geomancer sanırım
Öne çıkan mesajlar