Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Acil (olursa sevinirim)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar Bana 250mb lık bi bedava web alanı lazım asp yada php olsa fark etmez olmasada olur cok lazım...
söylerseniz cok sevinirim[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
şunu 180 e falan indirsek yetmez cunki bir zip icinde herşey :(

şey düşünüyorum
bi yerden 3 4 tane host alıp ayırıp ayırıp yapsam oda olmaz işte :( yani 170 180mb free host aranıyor[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Admin
Mesaj tarihi:
180mblik free zor bulursun eskiden cok vardı ama artık gormuyorum veren yerlerde uye alımını kapamış oluyor max 50 bulursun taminimce tek şansın zipi açıp bölmek sonra tekrar birleştirmek.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
yaaa üf :( bi oyun varda onun full versiyonunu ve oyunu tanıtacam yani kısacasıı oyunu yaymaya çalışacağım türkiyeye süper bi oyun rts cok güsel[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
Böyle birşey için ücretsiz alan bulamazsın malesef. Yani bulursun da, 250mb birden bulamazsın. Çünkü anladığım kadarıyla, insanlar bu dosyayı download edecekler. Bu da transfer demek. Maliyet demek.. :)

Profocio ya bir bak.. Fiyatlar uygun gelebilir.[hline]Profocio Hosting
  • Admin
Mesaj tarihi:
oynun tam adını bir yaz belki ben sana tam dl linki bulabilirim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
yok canım baya eski bir oyun 153 mb yaptım ziple Bana 160 170mb yeter
bakiyim bi tühh ama kredi kartı full limit ühühühü :(

Knights And Merchants oyunun adı[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu

[Bu mesaj Erutan tarafından 28 September 2003 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Admin
Mesaj tarihi:
pc mi aterimi ne oyunu?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Mesaj tarihi:
aslında su 7 dolarlık cok iyi ama hiç param kalmadı 0 akşama ne yiyeceğim diye düşünüyorum annem abim kimse yok evde 1 haftadır 15milyonla idare ettim ama işte fakiriz naparsın :P[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
said:
Mighty_THoR, 28 September 2003 14:35 tarihinde demiş ki:
erutan knight and merchants ı yaymaya kalkarsan scudlarımı ateşlemek zorunda kalırım bırak tarihin tozlu sayfalarında kalsın oyun[hline]MAN WHO WALKS ALONE

scud ne ve neden? ateşlersin napıyorumki harika oyun
pc bu arada :-)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
hll cok saol bu arada nerden buldun? google da dün 3.5 saat boyunca arastırdım bulamadım (gerçi cd si var bende)

saol virus[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
inanmıyorum su an senle birlikte 4 kişi olduk KAM cı süper oyun süperrrr ultra süper Multi atakmı senle? haa?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız
Frp-tr.net
Aysikyu
  • Yeni Oluştur...