Eno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Merhabalar Şimdi oyunda görüş açısı konusunda bir problemim var. Ben kameranın, karakterin yüzünün baktığı tarafa otomatik olarak dönmesini istiyorum, sabit bir şekilde yani. Ama first person olmasını istemiyorum. Arkasından ve yukardan görmek istiyorum. DAOC oynayanlar bilir, o şekilde... Mümkün mü? Evetse, nasıl? Sevgiler...[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Numpaddeki Delete tuşuna bas istediğin gibi olur.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Allah tuttuğunu credit etsin codmaster. Oyuna renk geldi ya. Bezmeye başlamıştım. Bırakmayı düşünmüştüm, kıyamıyordum.. Artık herşey süper :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 aha ne cabuk birakmayi dusunuyosunuz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W3ND1G0 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 said: Eno, 24 September 2003 18:21 tarihinde demiş ki: Allah tuttuğunu credit etsin codmaster. Oyuna renk geldi ya. Bezmeye başlamıştım. Bırakmayı düşünmüştüm, kıyamıyordum.. Artık herşey süper :)[hline]Profocio Hosting patla emi[hline]W N D G - S P D R M N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar