Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Selamlar, 2 gündür internet bağlantım felaket yavaş. Hele bugün iyice sapıttı. MSN açarken bir kaç kez denemem gerekebiliyor, mail'ime bağlanırken zorluk çekiyorum. Lotro patch'ini de lotroclient programından indiremiyorum. Normalde 250kb'yle indiriyordum, şimdi 2-3kb ile indiriyor. Hatta indirmiyor bile, bi yerden sonra duruyor timeout oluyor çıkıyor. Patch'leri direkt indirebileceğim bir site bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 İşte benim cinnet geçirip lotro yu silme sebebim budur =) Ne yazık ki çok aradım bulamadım. Bulan varsa cidden hora geçer. Hatta lotroyu gene yükleyebilirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Yav dün kredi kartımı girip hesabı açtım. Ama sabah 8'den gece 2'ye kadar çalışmam gerekti giremedim oyuna. Bugün 5'te eve geldim oynicam diye. Bi baktım patch çıkmış ve inmiyor. Çok sinir bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Buyuk patchler icin direct download olanagi var diye biliyorum ama bugun cikan patch bayagi kucuktu(15mb felan olsa gerek)o yuzden indirebilecegini sanmiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 lotronlineturkey.com dan alintıdır. http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/beta/v1.12/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Dark Soul saol da bana bugün çıkan patch lazım. v1.12 zaten var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: http://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/beta/v1.12/ sanirim patchlenmis client bu dimi? yeni patch in boyu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar