jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 nasl aticam ya beceremiyorum deli olcam baslangıc dısketı ııy le denedım engellenıyor dedı sonra xp cd sıy le de denedım olmadı help me help me ![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 en basitinden formatlamak istedigin partition i silersin ve tekrar istedigin formatta olusturursun bunun icin xp cd ile acman lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Win98 in başlangıç disketini dene[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 2 sınıde yaptım olmuyor sılemıyor sımdı tekrar ustune kurdum ama eskı dosyalar war yane 5gb mı bos yerım war format atmadan yaptı ama eskı dosyalarımıda goremıyorum nasıl yapıcam poff onları nasıl formatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ya format atmak ıstıyorummm alla alla ya ne salak seymıs su ntfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bence ntfs'te diil sorun, sende :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Xp disketiylen reboot yap orda çıkacak bölümlerden format çekip yeniden yükle diye bir seçenek olması lazım onu seçince format çekiyor tekrardan XP yi yüklüyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 tamamdır yaptım bırden kendıne geldı makına virus senın dedıgını yaptım mrk etme olmadı yane delı ettı ama sonunda galıp ben cıktım nıhahaha[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Olmadı diye birşey yok usta benim hep yaptığım şey o gerçi xpde nekadar az gereksede bütün xp formatlarını öyle çektim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 PQMagic 8'i cek. Yukle. Sonra acip oradan formatla. Gerci My computer'da drive'a sag klik yapinca format diye bir secenek var onu kullanmak daha bile kolay olabilir.[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar