Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ntfs ye format!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasl aticam ya beceremiyorum deli olcam baslangıc dısketı ııy le denedım engellenıyor dedı sonra xp cd sıy le de denedım olmadı help me help me ![hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
2 sınıde yaptım olmuyor sılemıyor sımdı tekrar ustune kurdum ama eskı dosyalar war yane 5gb mı bos yerım war format atmadan yaptı ama eskı dosyalarımıda goremıyorum nasıl yapıcam poff onları nasıl formatlarım
  • Admin
Mesaj tarihi:
Xp disketiylen reboot yap orda çıkacak bölümlerden format çekip yeniden yükle diye bir seçenek olması lazım onu seçince format çekiyor tekrardan XP yi yüklüyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
tamamdır yaptım bırden kendıne geldı makına virus senın dedıgını yaptım mrk etme olmadı yane delı ettı ama sonunda galıp ben cıktım nıhahaha[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

• Admin
Mesaj tarihi:
Olmadı diye birşey yok usta benim hep yaptığım şey o gerçi xpde nekadar az gereksede bütün xp formatlarını öyle çektim.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
PQMagic 8'i cek. Yukle. Sonra acip oradan formatla. Gerci My computer'da drive'a sag klik yapinca format diye bir secenek var onu kullanmak daha bile kolay olabilir.[hline]---
orqan
  • Yeni Oluştur...