Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Uploaded.to ya bi dosya UL ettim 240 MB lık. Haliyle 4 saat falan aldı. Ancak Ul işlemi bittiğinde bana "ahanda şu sizin DL linkiniz" diye bişi vermedi =( Var mıdır bi yolu UL ettiğim şeyi bulmanın ? Yoksa yalan mı olmuştur ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 test için ufak bir dosya gönderdim. bitince link veriyor. hata olmuş, sisteme kaydedilememiştir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 . Bu noktanın öncesinde öle pis kötü kaka küfürler varki akıllara zarar. Görmediğiniz daha iyi Kırk yılın başı bi işimiz düştü şu upload hedelerine onda da yalan olduk iyi mi oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar