Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O ne ya bu fiyat doğru mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya biraz garip olacak heralde illegal serverlarda 40 kiş igörmekden olsa gerek. Who listesine baktığınızda en az kaç kişi gördünüz ? Merakdan soruyorum :D
Mesaj tarihi:
Ben anlamıyom öle /who 1 felan filan ben baktım mı o'ya basıyom who'ya giriyo refresh çekiyom 40 kişi görüyorumda siz kaç kişi grüyonuz :D
Mesaj tarihi:
49 görünüyo daha fazlasını göremiyoruz çünkü. arama yapman lazım mesela priest yazınca online priestlar, 70 yazınca tüm 70 level oyuncular sıralanıyor ama yine 49 dan fazlasını göremiyosun.
Mesaj tarihi:
resimde gosterdigin para birimi işareti sterlin euro degil yani arkadasin dedigi gibi 1.8 ile degil 2.8 yada 3 (sterlinin suanki kur'u kacsa işte) onla carpcan

shop preferences dan currency yi "Turkish Lira" yaparsan ytl karsılıgınıda gorebilirsin
Mesaj tarihi:
yahu euro ayarlarsanız euro gorunuyo, pound ayarlarsanız pound gorunuyo. hepsinin fiyatını yazdım işte ben tl ye cevrilmişini.

ss ile gostediklerin pound.

wow+tbc = 75 tl yaklasık olarak.

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 02:12 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tmm toggie kızma 14 EURO muş ya neyse zaten siprarişi verdim ben topic açtıgım zaman bişiy değişmiyo :D

[ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:00 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...