Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ya biraz garip olacak heralde illegal serverlarda 40 kiş igörmekden olsa gerek. Who listesine baktığınızda en az kaç kişi gördünüz ? Merakdan soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 /who 1 yazıyosun bitiyo olay zaten sdfsdfsdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Ben anlamıyom öle /who 1 felan filan ben baktım mı o'ya basıyom who'ya giriyo refresh çekiyom 40 kişi görüyorumda siz kaç kişi grüyonuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bölgeye göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 49 görünüyo daha fazlasını göremiyoruz çünkü. arama yapman lazım mesela priest yazınca online priestlar, 70 yazınca tüm 70 level oyuncular sıralanıyor ama yine 49 dan fazlasını göremiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 unutma o fiyatlar POUND, euro değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Nasıl ya yanında EURO yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 wow-europe.com'daki aylık fiyata bakıyosan euro. Ama Sendit'in fiyatlar pound. 1.8'le diil de 2.8'le çarpıyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 resimde gosterdigin para birimi işareti sterlin euro degil yani arkadasin dedigi gibi 1.8 ile degil 2.8 yada 3 (sterlinin suanki kur'u kacsa işte) onla carpcan shop preferences dan currency yi "Turkish Lira" yaparsan ytl karsılıgınıda gorebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Sendit pound. İstersen woweurope'tan tbc key alabilirsin.60 ytl mi ne. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 00:56 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yahu euro ayarlarsanız euro gorunuyo, pound ayarlarsanız pound gorunuyo. hepsinin fiyatını yazdım işte ben tl ye cevrilmişini. ss ile gostediklerin pound. wow+tbc = 75 tl yaklasık olarak. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 02:12 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ben sadece tbc aldım 47 küsüre geldi toplam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 tmm toggie kızma 14 EURO muş ya neyse zaten siprarişi verdim ben topic açtıgım zaman bişiy değişmiyo :D [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 21:00 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Eöh ben 100 ytl ye almıştım be abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Hayır beyler, Sendit.com da hem euro üzerinden hem de pound üzerinde alışveriş yapabiliyorsunuz. Girişte solda Euro ve Pound işaretleri mevcut. Ordan seçim yapabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar