Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Refah Partisi kapatıldı, Fazilet Partisi Refahın devamı diye kapatıldı. E AKP, bunların devamı değil mi? kimse hayır demesin bana. *kapatmaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 onlar değişerek geliştiler sayılmaz bi kere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 onlar kapatılırken elle tutulur nedenler vardı. akp o hataları yapmaz. yani azıcık beyinleri varsa kapattırmazlar partiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 AKP değişerek geliştik deyip geçmişini reddetmiş bir parti. Fakat icraatlarıyla geçmişinden kopamadığını, hatta erbakan'ın bile cesaret edemediği uygulamaları yapmaya çalıştığını görüyoruz. Bunları yasal bir zemine oturtabilirlerse mutlaka kapatılsın AKP ve 355 millet vekili de siyasi yasaklansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yeni cumhurbaşkanı adayımız hasan mezarcıymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 İNDİRİN KEPENKLERİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Fistan'a kesinlikle canı gönülden katılıyorum tam destek +1*² Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Fistan sen sağdan git soldanda ben gidiyorum sıkıştıralım ampulleri (: şaka maka kapansa ne güzel olur be bi deve keserim hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp gece 12 den sonra yayın yapabilsin.ondada 18+ simgesi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Nereden kapatılıyor bu? Hangi düğmeye basmamız lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Görüşlerini desteklemediğimiz her partiyi kapatalım o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Duvarda anahtar var, ordan. Ben gittim kapatmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp kapatılsın arınç vatan haini ilan edilsin baykal istifa etsin portakal+havuç suyu 2kg toz şeker 12lik yumurta.. ______________ alışveriş listesi mi bu? perde mi kapıyonuz.. hariçten gazel mi okuyonuz? "akp kapatılsın!" oldu canım.. git başvur mahkemeye.. yasal prosedür işler "ayrıca arınç vatan haini ilan edilsin" peki güzelim (ya sabır) yasal prosedüleri takip et.. taam mı canım "baykal istifa etsin!" (tööbe tööbe) hemen arıyorum cepten 30saniyeye kalmaz istifa eder.. hanım benim sopam nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 abanın altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 akp kapatılsın sınırdışı edilip arabistana postalansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 @Dynun Hayır ülkenin değerlerine zarar veren her partiyi kapatalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: abanın altında yoook o değil.. o ereksiyondan dolayı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kıvrılır o dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 dynun parti kalmaz ortada be abi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 dimdik duruyor valla.. da gazelcileri bununla dövemem ayıp olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: @Dynun Hayır ülkenin değerlerine zarar veren her partiyi kapatalım.. hah bak bu olur. yasal süreçle olduğu , kanıtlandığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bir siyasi partinin kapatılabilmesi için 3 şarttan birinin gerçekleşmesi gereklidir. Bunlar mevcut olmadığı sürece kapatma davası açılamaz. Davayı ise ancak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı tarafından açılabilir. Ayrıca neden hala yerinizde duramıyorsunuz, AKP erken seçimi ve halk oylamasını kabul etti? İstediğiniz oldu halk seçecek herşeyi. Çok da güzel oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 dasaa, her mesajında mesajı doğrudan vermek yerine bir hikayeler yazmak, ender kullanılan kelimeler kullanmak, insanlarla dalga geçer halde cevapları alaya alır tarzda cevap yazmak, saçmalamak, güzel görünen kulağa hoş gelen az bilinen kelimeler kullanarak inanılırlık kazanmaya çalışmak, yok dasaanın haber ajansıymış adı altında garip gurup millete dokunduran bişeye benzediğine inandığın msjlar yazmak, ayar amaçlı sormuyorum da hakikaten merak ediyorum. Neden? Kişisel olarak bir soruysa öm at diyeceksiniz biliyorm da, merak eden bir çok kişi biliyorum onların da adına sormak istedim. hani cevap gelince herkes anlasın diye. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 belki biraz olsun algı eşiğinizi aşabilmek içindir. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar