Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP Kapansın!

Fistan

Öne çıkan mesajlar

AKP değişerek geliştik deyip geçmişini reddetmiş bir parti. Fakat icraatlarıyla geçmişinden kopamadığını, hatta erbakan'ın bile cesaret edemediği uygulamaları yapmaya çalıştığını görüyoruz.

Bunları yasal bir zemine oturtabilirlerse mutlaka kapatılsın AKP ve 355 millet vekili de siyasi yasaklansın :)
Sosyal ağlarda paylaş

akp kapatılsın
arınç vatan haini ilan edilsin
baykal istifa etsin
portakal+havuç suyu
2kg toz şeker
12lik yumurta..

alışveriş listesi mi bu?

perde mi kapıyonuz.. hariçten gazel mi okuyonuz?

"akp kapatılsın!"
oldu canım.. git başvur mahkemeye.. yasal prosedür işler
"ayrıca arınç vatan haini ilan edilsin"
peki güzelim (ya sabır) yasal prosedüleri takip et.. taam mı canım
"baykal istifa etsin!"
(tööbe tööbe) hemen arıyorum cepten 30saniyeye kalmaz istifa eder..

hanım benim sopam nerede?
Sosyal ağlarda paylaş

Bir siyasi partinin kapatılabilmesi için 3 şarttan birinin gerçekleşmesi gereklidir. Bunlar mevcut olmadığı sürece kapatma davası açılamaz. Davayı ise ancak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı tarafından açılabilir. Ayrıca neden hala yerinizde duramıyorsunuz, AKP erken seçimi ve halk oylamasını kabul etti? İstediğiniz oldu halk seçecek herşeyi. Çok da güzel oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

dasaa, her mesajında mesajı doğrudan vermek yerine bir hikayeler yazmak, ender kullanılan kelimeler kullanmak, insanlarla dalga geçer halde cevapları alaya alır tarzda cevap yazmak, saçmalamak, güzel görünen kulağa hoş gelen az bilinen kelimeler kullanarak inanılırlık kazanmaya çalışmak, yok dasaanın haber ajansıymış adı altında garip gurup millete dokunduran bişeye benzediğine inandığın msjlar yazmak, ayar amaçlı sormuyorum da hakikaten merak ediyorum. Neden?

Kişisel olarak bir soruysa öm at diyeceksiniz biliyorm da, merak eden bir çok kişi biliyorum onların da adına sormak istedim. hani cevap gelince herkes anlasın diye.

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:25 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...