Diablo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bu aralar gene bişi berbatlaştı baglanti yada genelinde olemi yoksa sadece bendemi sorun var sitelere 23432 saatte giriyorum.oyun oynarken 500 pingden aşagı inemiyorum.delircem ya varmı bi bilgisi olan?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 aynen bende de bazen modemi kapatıyorum tekrar acıyorum hic bi degisiklik olmuoo yardımm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 neyse benden kaynaklanmadıını öğrendiim iyi oldu. açıp sormak lazım...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 bende de öle 2 sayfayı aynı anda açamıyo.mail server da berbattı dzeldi biras[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar