Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Kapanmıştı bir kızın rüyasında Bu defterin yazılan satırlarında Bir göz kırpış bir kalp kıpırtısı Hiç birşey kalmamıştı beyaz soğuk mermer dışında Akşamlar karanlıkla flört ederken Bir şans perisi acıdı halime Tuttu avcumdaki kandan Sürdü kendi yüzüne Amacı güldürmekti Besbelli neşelendirmek Ağladım sarılırak tenine Hayalde olsan gerçekte hissetti isterilerimi Sustu dudak büktü Tarttı insanları bir çırpıda Verdi yeniden bir kalp Bir göz kırpışta pıhtıdan oluşan bedeni Soğuk mermerde aşk Çanları çaldı İsyankar mantık kaçkınları Doldur kalbimi İsyanlarinda tek bir istek Aşk ın darağacına yollandım Tekrar bir beyaz örtü gözümde Peri son kez dudaklarıma baktı Sildi tekrar gözlerimden akan pırıltıları Kutsayış ve yokluğun ortasında Sallandırdı yeniden o beyaz darağacında Uyandığımda yeni tanıdığım bir beden Ve sıcak bir omuzla ödüllendirdi beni Bir pejmurde kış perisi...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar