Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 lafı komuş adsfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Kezman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 pis harcadı runje yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 İnönü'de ağlayanlar, bayılanlar.. Beşiktaşlı taraftarlar Fenerbahçe maçı sonunda uzun süre büyük bir şok yaşadılar.. Tribünlerden ayrılamayanların dışında, bayılanlar, ağlayanlar, hızla tribünleri terk edip Fenerbahçe'ye tepki gösterenler de vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Arkadaşlar ilk önce öyle çok büyük bi fanatik olmadığımı açıklamak istiyorum ve beşiktaşı da kutlamak istiyorum maçı kazandıktan sonra şans eseri ogün sanlısoy un sınav şarkısını dinlerken şu bölümleri yazdım fener kabusa döndü şampiyonluk düşlere dönüştü dayanılmaz bu derdi 5 milyon bjk li bölüştü kezmanından kaçsın bari başka izah istemez bu kadar sulugözü ne yapmak lazım soralım ulusoy a türkiye ligi bir hipodrom ortasında yanlız fener içimde tuhaf bir korku bu fener derdi bir başımdan bir gitseee Eğlencesine yaptığımı ve bugünün fenerlilerin günü olduğunu hatırlatır fenerlilere iyi eğlenceler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Pankartlarla takılın siz dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kaptanimizin dedigi gibi, en buyuk delikanlilik efendiliktir. birakin konussunlar, tebrikler fenerbahce. bu gece sizin geceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bu arada fenerbahce kezmandan kurtuldugu takdirde cok basarili bir takim olucak.. O attigi gol haricinde kacirdiklari harcadigi bitirdigi toplar o kadar kotuyduki ben bile bjk li olarak sinir oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 biz sevioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kezman seneye başlar oynamaya, sırp olupta türkiyede oynamak kolay degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Dela, feneri bende tebrik ederim, fenerbahçe bizden daha çok istekliydi ve hakettiğini aldı ama ; 1 haftadır bağıran çağıran ağlayan fenerliler şimdide hakemlere,federasyona,digitürke bağırıp çağırsında göriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 iliç melezmiydi pardon :) doğru doğru ilkokul matematiğini öğrenmesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 fenerin karakteri bu, taktigi bu, oyle kabul etmek lazim. biz de son anlarda sampiyonluk kaybedip tekrar o stresi yasasak biz de yapardik, tabii bu kadar dusmeden. vaktinde lucescuyu hatirlayin. bu arada, fistana takilmayin onun karakteri de o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 türklerin 4 kulağı 5 burnu, sırpların 1 kulağı 3 burnu olduğundan türkiyeye alışmaları kolay olmuyor haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 beşikta$ GG! uefa yolunda ba$arılar.. [ Mesaj 05 Mayıs 2007, Cumartesi - 23:54 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 kezman bu golden sonra alışır türkiyeye sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 said: 1 haftadır bağıran çağıran ağlayan fenerliler şimdide hakemlere,federasyona,digitürke bağırıp çağırsında göriyim. 5 senedir hala bir samsun maçını konuşuyorsunuz herkes hakkını savunacak bu işler böyle.. ağlayan görmek istiyorsan inönü tribünlerine bakman yeterli.. 11 e 11 böyle oluyor işte her maçınıza selçuk verilmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 İ.Toramanın kendisine sorarsanız kırmızı kartlık hareket yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bonjo ben ne diyorum, sen neyden bahsediyorsun :) aziziniz mi söyledi bunları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 nocom susma vakti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Bonjo yazdıklarımı anlamıyorsun sen, fenerin galibiyetine, bizim kötü oyunumuza, sizin hak ettiğiniz 3 puana çamur falan atmıyorum. düne kadar bağırıp çağırdınız, şimdide susma vakti diyorsun. güzel devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2007 bu mu çamur atmamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar