Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BAYKAL'a istifaya Davet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan gördüğü kötülükleri yazdım yukarda uzun uzun :)
Gördüğü iyilik nedir ?
Messor bu eteklerin rahatlamaması için , Cumhurbaşkanlığını kurtarmak AKPden kurtulmak demek değildir.

Bu seçimde gene Baykal Yüzünden birçok oy boşa gidecek. Daha önce gitti gene gidecek.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:37 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
DEHAP ile ittifak yapmasinin tek bir sebebi var, doguda bosa giden asiret oylarini almak. Ne kadar ise yaradi orasi tartisilir. Ancak bu ittifakta burda da gorulecegi gibi aslinda taviz veren kisim DEHAP'tir ki zaten Kurtlerin sahip olmasi gereken haklarina evet denmistir. Ortaya konan politikanin AKP'nin bugunku politikasindan veya CHP'nin uygulayacagi politikadan pek de farki yoktur.

Baykal'in Anayasa Mahkemesine basvurusu... Yapmayin lutfen, eger Baykal o isi yapmasaydi emin olun once Devlet Bahceli, hadi o da yapmasaydi Mehmet Agar yapardi. Baykal ana muhalefet oldugu icin boyle bir konuda oncelige sahipti.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:40 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Baykal iktidara mı geldi de iyilik yapacak.
artı dışardan desteklediği hükümetin yolsuzluklar içinde yüzdüğünü görünce hükümeti düşürmesi Türkiye için en büyük iyiliklerdendir.
bugun rte cumhurbaskanlıgına aday olamadıysa, AKP den cumhurbaskanı seçilemediyse bu Türkiye için bir iyiliktir.
yukarda yazdım dedigin seyler alıntı.ayrıca objektif ve dogru şeyler oldugunu sanmıyorum.
gel sen bir Antalyaya Baykal'ı tanı.kulaktan dolma bilgilerle yok hizipçiymiş yok tek merkezciymiş diye sallamakla olmuyor.
Mesaj tarihi:
30 senede iktidara gelememek yeterince büyük bir başarısızlık değilmidir ? Heleki türkiyede iktidar olmamış parti kalmamışken halk herkesi denerken inatla iktidar olamamış. Muhalefetken baraj altında kalmayı başarmış ?

Fistan ben Antalyaya gelemem ,
Gelmemde gerekmiyor , benim çevremde konuştuğum benimle aynı şeyi düşünen birçok insan var , bu insanlarda Antalyaya gelemez.
Zaten kendisine hırsız demedik ki ?
Yedi dedik mi ?

Silencer CHP ikinci partide olabilir seçimde birinci partide , ben BAYKAL kalırsa olamaz demedim ki ?

Sadece Baykalsız bir CHP nin oy potansiyelinin artıcağından bahsettim. Ve evet en azından benim bildiğim 20 oy artıcak Baykalsız.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 22:49 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
BEnim bildiğimde Baykalsız 30 oy düşecek en az.
Şimdi Baykal bırakmamışmıydı hükümeti düşürdükten sonra baraj altında kaldıgında?
Sonra Baykal da Baykal diyip tekrar adamı cagırmadılar mı?
Baykalı sevmeyen CHP'liler değil, moronlardı ilk başta.tabi gemi içten delindi bişey oldu, SHP ayrıldı vs. Baykal kötü adam oldu.Bu nasıl düzelir bilmiyorum, aslında biliyorum Memleketine, Antalyaya Baykalın bir mitingine gelen görür anlar derim
Mesaj tarihi:
Evet bırakmıştı yerine emanetçi bıraktığını daha o zaman söylemişti tüm Türkiye :=)
Kendi kendini geri çağırdı...

neyse yapabiliyorsan yap bir site görelim ,

Baykalı ne kadar destekliyormuş Türkiye

Ben İzmirin desteklemediğine eminim , İstanbuldada bol bol karşıtı mevcut.
Bak ne güzel sende görmüş olursun , bende görmüş olurum.
Mesaj tarihi:
Bu saatten sonra Baykalı desteklemeyenleri tespit etsek neye yarayacak?
ayrıca bir çuval unun içinde bi avuc taş olsa göze batar.
Baykalı sevmeyenlerde bıdı bıdı baykala saydırıyor, sevenler he diyip geçtiği için E HERKES ŞİKAYETÇİ sanıyorsunuz sizde. olay bundan ibaret.
Mesaj tarihi:
hocam turkiyede 3 mac kaybeden antrenoru takimdan atiyolar, adam omru boyunca iktidara gelememis, durup dusunmek lazim? ille zarari olmasi gerekmiyo ki, dolaysiz yoldan da olsa vardir zarari. kok saldi adam partiye, yeter acin genclerin onunu, cem uzan baskan, sehrazat 1 ytl.
Mesaj tarihi:
Türkiyede o huy var valla gerek süleyman olsun gerek ecevit olsun gerek baykal olsun. Umarım yaşlananların arkasından adam da yetiştiriliyordur, takip etmediğim için partileri bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Ulan Baykal olmasaydı şu anda Abdullah Gül için köşkün kapıları açılmıştı...

Ulan Baykal bugün yine AKP'nin Anayasa Mahkemesinin red kararına rağmen AKP'ye karşı çıkıyor ve son 1 ayda yapabileceği dayatmaları "kabul etmiyorum" diyor çok da güzel nedenlerini açıklıyor.

Yatın kalkın siz Baykal'a dua edin...
  • Admin
Mesaj tarihi:
kimsenin fanatikliğini yapmayın yanlışları varsa soylemesini bilin daha iktidara gelemeyen birinden bahsediyoruz demekki bazı şeyler yanlış.
Mesaj tarihi:
Demin Kanal1 de programi vardi hala konusuyor olabilir..

Baykal dediginiz gibi ben merkezci cart curt biri olabilir.. Ama bir yandanda dusunmek lazimki her ne kadar bos muhalefet yapsada guclu bir muhalefet yapmistir.. Yani bos konustu ama cok konustu..

Hali hazirda partisi %20 oy oranindadir.. Vede yerine gelecek biri ne yazikki yoktur.. Evet kadrolasma yuzunden yoktur ama yinede yoktur.. Sahsen Mustafa Sarigul un cikisini cok samimi bulmuyorum zaten onu kimler nasil gaza getirdi bilmiyorum ama..

Ayrica soyle birsey var Tayyip Erdogan mi Deniz Baykal mi derseniz ben deniz baykalin ayagna kapanmayi tercih ederim.. Siz kisilere degil parti politikalarina goruslere oy atin.. Baykal var diye chp ye atmayacaksaniz Dsp ye atin.. Birlesirlerse birlestiler diye oy atin..

Yaptigi hatalar olabilir ama suan icin bir iktidara en yakisan kisi kendisidir..

Oyunu chp ye atmayacak biri olarak soyluyorum bunu
  • Yeni Oluştur...