Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool - Chelsea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rezil chelsea..liverpool da iğrenç bi takım nası 2 sene üst üste çıkıo valla beniteze helal olsun..

yannız chelsea yenmek için hiçbişi yapmadı..zaten hiçbi zaman sevemedim ben bu chelseanin 7 kişi defans taktiğini..bi de essieni defansın göbeğinde niye oynatırsın?
2. nir milan-lierpool finali çok tatlı olur
Mesaj tarihi:
Gileanı fazla yormayın yazarken baya yoruluyo o zaten enerji sarfediyo baya.

Liverpool son yılların yukselen degeri diye bir tabir vardır ya aynen öle su sıralarda.Gene alırlarsa şaşırmam.Ustelik şımarık takımda degil taraftarı da mukemmel hakediyolar diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
Eğer yarın man utd elerse ki ben milan'ı daha şanslı görüyorum, finalde de liverpool'u yener diye tahmin ediyorum.

Chelsea bu akşam sahaya futbol adına nerdeyse hiçbir şey koyamadı. Dünyanın en iyi taktisyeninin taktiği tutmadı :) Bence chelsea bu kadar geride kabul etmeseydi oyunu orta sahası üretken bir takım olduğu için gol bulabilirlerdi. 1 gol de onları herhalde finale taşırdı ..
Mesaj tarihi:
beyler bence benitez le liverpool ingiltere liginde sampiyon olamaz. Ama avrupada cok basarililar. 3. senede 2. finali oynuyorlar bundan 4-5 sene once liverpool desek orta karar bir ingiliz takimi derdik ama adamlar ingilterenin avrupada en fazla kupa kazanmis ve final oynamis takimi.
Bence man utd cikarsa eler liverpool u ama belli de olmaz top yuvarlak
Gonlumuz liverpooldan yana
You 'll Never Walk Alone
Mesaj tarihi:
laila forever .

avrupa kupası inançtır arkadaşım,dün bunu gördük.

[ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:57 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
M.Utd'yi elerse Milan bu sefer 30-35 tane atarlar liverpool'a..O siniri ve kini durdurucak takım olmaz o saatten sonra

ikinci yarıda da 30-35 tane yerler sonra penaltılarla liverpool kazanır.

form is temporary, class is permanent
  • Yeni Oluştur...