eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 komşuda rövanş mı yoksa yarın milan elerse atina da istanbulun rövanşı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 M.Utd'yi elerse Milan bu sefer 30-35 tane atarlar liverpool'a..O siniri ve kini durdurucak takım olmaz o saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 rezil chelsea..liverpool da iğrenç bi takım nası 2 sene üst üste çıkıo valla beniteze helal olsun.. yannız chelsea yenmek için hiçbişi yapmadı..zaten hiçbi zaman sevemedim ben bu chelseanin 7 kişi defans taktiğini..bi de essieni defansın göbeğinde niye oynatırsın? 2. nir milan-lierpool finali çok tatlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 liverpool - milan finali olacak yine, atina'da rovans süper olur ama yine liverpool alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Liverpool tam bir turnuva takımı , milanla eşleşirse alır kupayı yine, manchester olursa rakip zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 gilean iste sen futboldan bu kadar anliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Gileanı fazla yormayın yazarken baya yoruluyo o zaten enerji sarfediyo baya. Liverpool son yılların yukselen degeri diye bir tabir vardır ya aynen öle su sıralarda.Gene alırlarsa şaşırmam.Ustelik şımarık takımda degil taraftarı da mukemmel hakediyolar diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Eğer yarın man utd elerse ki ben milan'ı daha şanslı görüyorum, finalde de liverpool'u yener diye tahmin ediyorum. Chelsea bu akşam sahaya futbol adına nerdeyse hiçbir şey koyamadı. Dünyanın en iyi taktisyeninin taktiği tutmadı :) Bence chelsea bu kadar geride kabul etmeseydi oyunu orta sahası üretken bir takım olduğu için gol bulabilirlerdi. 1 gol de onları herhalde finale taşırdı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 beyler bence benitez le liverpool ingiltere liginde sampiyon olamaz. Ama avrupada cok basarililar. 3. senede 2. finali oynuyorlar bundan 4-5 sene once liverpool desek orta karar bir ingiliz takimi derdik ama adamlar ingilterenin avrupada en fazla kupa kazanmis ve final oynamis takimi. Bence man utd cikarsa eler liverpool u ama belli de olmaz top yuvarlak Gonlumuz liverpooldan yana You 'll Never Walk Alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 laila forever . avrupa kupası inançtır arkadaşım,dün bunu gördük. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:57 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: M.Utd'yi elerse Milan bu sefer 30-35 tane atarlar liverpool'a..O siniri ve kini durdurucak takım olmaz o saatten sonra ikinci yarıda da 30-35 tane yerler sonra penaltılarla liverpool kazanır. form is temporary, class is permanent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Milan çıkarsa Liverpool yine alır. Gönlüm Man Utd'den yana tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yazarken yoruluyo derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar