Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 said: siyaset temiz adam işi değil ki.. +1
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Çağlayandaki mitingde baya vardı genç parti şapka mapka da dağıttılar
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 LoL ben deniz baykala oy vermem yemini yüzünden kaç seçimdir CHP den uzak duruyorum. Oyum hep %1lerde kaldı. Bu sefer tepki olsun diye Cem Uzana veriyim meclise giren her parti AKP ye vurulmuş darbedir diye düşündüm. Gene Baykala gidiyor iş gerçi Baykal = Birleşmek walla dünyada inanmam o anca hizipcilik bilir :) Baykal CHPden ayrıldığı gün gidip partiye üye olucam.
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Cem Uzan hırsızmış.. Komiksiniz.. Şu ana kadar gelen her iktidar hırsızdı arkadaşlarım hayal dünyasında yaşamayın.. En azından Cem Uzan en güzel kazığı ABD'ye attı.. Bunlar da halka..
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Arkadaslar cem uzan sandiginiz kadar kotu bir devlet adami degil. Soyle demek sanirim en dogrusu "kotunun en iyisi". Keske bir sans verilsede neler yapabiliyor gorebilsek dicem ama sanirim cok zor bi ihtimal cem uzanin meclise girmesi. Ama girmesini istedigim kisilerden biri...
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 kafasıda çalışıo. Biri katil biri yavşak biri hırsız. Halkı temsil ediyorlar işte ne güzel
Öne çıkan mesajlar