jeniffer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 arkadaşlar ben bowcrafta taktım ve bow of destiny yapacak seviyeye kadar gelmek istiyorum fakat 50 den sonra hiç artmıyo bunun kolay yolu varmı????? yardım edin[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 hangi shardta oynuyorsun ? (skill artış yöntemleri shardtan sharda farklılık gösterebiliyor)[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 middle earth lütfen yardım ediiiiiinnnn.....[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeniffer Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 yaaa yardım etmeyecek misiniz? benim açtığım topic dışında her topice yeni msj atılmış yani düşünmeye başladım kimse sorumu yanıtlayamıyomu kimse bilmiyomu bu sorunun cevabını diye lütfen bilen varsa yanıtlasın, özel msj da gönderebilir yada e-mail de olabilir...[hline]Saygılar... E-mail: [email protected] (MSN mesenger kullanıyorum) ICQ ya kablonetde bir sorun olduğundan dolayı giremiyorum (öyleymiş :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar