Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Mayıs Pfdk Toplantısı


NoS

Öne çıkan mesajlar

DHA'nın haberine göre F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, Ali Koç'a 2 yıl, Zico'ya 1 maç hak mahrumiyeti cezası geldi. Öte yandan maç sonunda yumruklaşan Ricardinho ve Aurelio'ya da ceza geldi. Aurelio'ya 2 maç, Ricardinho'ya ise 1 maç oynamama cezası verildiği iddia edildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olaylı F.Bahçe - Beşiktaş maçının ardından PFDK kararları açıkladı. Rekor cezalar! PFDK, F.Bahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl, yönetici Ali Koç'a 2 yıl, teknik direktör Zico'ya 1 maç, ve Ricardinho'ya maç sonu saldıran sarı-lacivertli futbolcu Aurelio'ya 2 maç ceza verdi. Kurul F.Bahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası da verdi. Disiplin Kurulu bu cezayı saha olayları nedeniyle kestiyse Beşiktaş derbisinden sonraki Trabzonspor maçı seyircisiz oynanacak. Cezanın sebebi küfürlü tezahürat ise kupa maçları statüsü gereği Fenerbahçe bu cezayı önümüzdeki yıl ilk kupa maçında çekecek

kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/62412/

ricoya ceza yok buraya göre.

utbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu, Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Aurelio'ya Beşiktaşlı Ricardinho'ya yumruk attığı gerekçesiyle 2 maç ve Fenerbahçe Kulübü'ne de saha olayları ve küfür nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Kurul ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 1 yıl + 20 bin YTL, Asbaşkan Ali Koç'a 2 yıl + 30 bin YTL, Asbaşkan Murat Özaydınlı'ya 6 ay + 10 bin YTL, Asbaşkan Mahmut Uslu'ya 1 ay ceza verdi.

Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico da derbi maç sonrası basın toplantısında sarf ettiği sözler nedeniyle 1 maç hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı.

kaynak: http://www.ntvspor.net/Pages/10325.asp

Demekki ricoya ceza yok zaten olmaması gerekirdi.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 17:14 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Verilip verilmemesi benim için önemli değil,bu kurulun her takıma karşı verdiği kararlar,akıllı ve mantıklı değil,Tahkim kurulu'na gidiyor herkes,çünkü kimse federasyon'a güvenmiyor...Tabii ki görüntülere göre Aurelio suçlu,rico birşey yapmıyor ama bu kurul Fener'de sussun diye rico'ya ceza verebilirdi..Allahtan vermemiş,verse de tahkim kurulu bozardı demek istiyorum...

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 17:20 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cezalar az bunu baştan söyleyim.Aziz yıldırımla ali koçun hariç.Okadar küfüre tek mac kapatıyorlar.Rahat 10 dkka kufur vardı.

Cintonik sevgi kelebeği bak adamın ismi raporlarda geçiyor mu?
Ya da bir görüntü kaydı var mı?Nasıl ceza alacak?Neye dayanarak?


A-r-e-s bu ulkede tahkım kuruluna gıtmeyen tek takım hatırlıyorum o da sahasında bır kışi bıcaklanarak oldürüldüğünde 6 maçlık saha kapatma cezası alan Beşiktaş.Yoksa herkes herzaman tahkime gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buna göre PFDK'nın verdiği cezalar şöyle:

Aziz Yıldırım: 1 yıl hak mahrumiyeti, 20 bin YTL.
Murat Özaydınlı: 6 ay hak mahrumiyeti, 10 bin YTL.
Ali Koç: 2 yıl hak mahrumiyeti, 30 bin YTL.
Mahmut Uslu: 1 ay hak mahrumiyeti.
Zico: 1 maç.
Aurelio: 2 maç.
Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
Beşiktaş: 25 bin YTL.
Fenerbahçe Tahkim Kurulu'na perşembe günü itiraz edecek. Verilen cezalara göre Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Trabzonspor maçını seyircisiz oynayacak.




Bildiğim kadarıyla, eğer bu cezalar onaylanırsa maç günü bu listedeki isimler maç saatinde karakolda bulunmak zorundalar. Aksi takdirde hapis cezası var yeni çıkan yasa ile. Yanlış hatırlamıyorsam geçen aylarda çıkmıştı bu yasa.

Önemli olan bu cezaların verilmesi değil, uygulanıp uygulanmamasıdır.

Herkes haddini bilmelidir, bana kalırsa bu cezalar az bile, özellikle KOÇ soyadlı şahsa ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla cezalar az değil, gayet yerinde. daha aziz yıldırıma cok kısa bir süre once hak mahrumiyeti cezası verilmişti, o tamamlanmadan yine aynı tavırları sergiledi haketti diyebiliriz. ali koç için kimse bişey söyleyemez zaten, asıl şerefsiz kendisi. mahmut uslu'nun da cezası vardı buna ragmen sahaya falan girmiş ona ceza gelmedi mi ya bak bunu unutmuslar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cemkirmek kullanimi yanlis olmus gibi sanki. neyse, demek istediginle alakasi yok, kizdirmak amacli filan da degil. antu`ya bakindim, forumlari filan okudum, burada ki fb taraftarlarinin yazdiklarina bakiyorum. eglenemiyorum artik. hele cezalara verilen tepkileri filan okuyorum, aciyorum. ne diyim. bile bile suclu duruma dusen yoneticilerini ve futbolcularini sadece takim aski ile bir sekilde kurtarmaya calisan taraftarlar. ama kurtulmuyor iste.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 17:40 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...