Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Zeki Sezer hakkında. (DSP Genel Başkanı)

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Mehmet Zeki Sezer in konuşmalarına, davranışlarına vs. bakıyorumda gerçekten söyledikleri samimi geliyor bana ve gerçekten çok iyi bir insana benziyor. Bülent Ecevit gibi dürüst bir insan yerini böyle bir insana bırakıyorsa bir bildiği vardır diyorum.

Sol kesimdeki arkadaşlar CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında hemfikirler zaten artık. Kendisi koltuk sevdalısı muhalefet sevdalısı bir insan. Açıkçası oy verirken sağ sol ayırt etmem sol bana daha yakın olmasına rağmen. Yani gerçekten ülkenin iyiliği için çalışacaksa merkezde olması şartıyla her partiye oy verebilirim.

Şu an ama Zeki Sezer bana çok samimi geliyor. Evet sanki biraz hitabet gücü eksik gibi ama diğer yönleriyle bu açığını kapatıyor gibi.

Sizin düşünceleriniz nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

CHP ile birleşmek istiyor. Denis Baykal da tek çatı altında olacaksa olur, ayrı çatılarda bir birleşme düşünülemez diyor. Tek çatı demek partini kapat gel CHP'ye demek. Ama böyle bir birleşme olursa süper olur. Sonuçta CHP partiyi kapatıp DSP altına girecek değil, CHP'yi Atatürk kurdu, altı ok... Umarım DSP ile CHP birleşir, o zaman iyi günler görürüz ilerde...

Tabi hitabet gücü eksik diyerek çok iyi tanımlamışın, hep bu adamda bir gariplik var ama ne diye düşünürdüm, sen hitap gücü diyince "evet eveeeeet" yaptım.

Bunun yanında CHP ile birleşmek istediğine göre, ve bu birleşmeyi o başlattığına göre, ileride görüşmek için çabalayacağına göre, koltuk sevdalısı bir insan değil de bu ülkeyi ileri götürmek için çabalayan birisi gibi görüktü bana...

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 01:07 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ula Baykal olmasaydı şu anda rte aday olacaktı köşke, eğer aday olamadı ise, milyonlar mitinge kalkıştı ise, hukuken bunu engelledi, lafları rte'ye soktu ise bu onun becerisidir, başarısıdır (tabi ankara tandoğan mitingine giden halkın başarısıdır en büyük, ama Baykal da gerçekten çok büyük iş başardı, ayrıca ben adamın hiçbir kötü yönünü görebilmiş değilim, Akp'nin o kadar milletvekiline karşı adam hep Türkiyeyi korumaya çalıştı onladan...). Adam şu anda siyasetteki en eski siyasetçilerden. Biz daha doğarken adam siyasetteydi. Bence eline şans geçerse çok daha iyisini yapabilir... DSP ile birleşirlerse de süper olur...

Not: Baykal'ın konuşmalarını incelerseniz adam gerçekten adam akıllı ve düşünerek konuşuyor, tam bir siyasetçi gibi. Herkes onun dediklerinden anlayamıyor, tabi rte gibi halka küfredermiş, sataşırmış gibi konuşsa sokak ağzı ile daha çok oy toplardı ama seviyesinden ödün vermemesi güzel...

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 01:21 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

DSP=Ecevit o yüzden oy alamaz ve çok çok pasif bir başkan.
CHP ile birleşirse Baykal onu eritir ama birleşmez ise baraja yaklaşamaz dahi.
İki ucu boklu değnek. Baykalda koltuk sevdası değil muhalefet sevdası var sadece. Bu arada dünyada muhalefet iken oy kaybeden tek başkan Baykal galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Dsp tek başına katılsada barajı gecicek durumda şuanda..

dsp=ecevit o yuzden oy alamaz demıssınızde.. Sırf o yuzden oy veren kesimide unutmayın ayrıca bu olaylarda yani mitingler fln dsp ye bayağı yaradı..

Sezer e gelince gerçekten aklı başında bir insan gibi dediğiniz gibi bir karızması yok gerçekten ama bize karizmatık adammı lazım adam gibi adammı onu dusunmek lazım...

eger bır bırlesme olmazsa oyum dsp ye

bırlesme olursa anap a vereceğım malesef akp yuzunden siyasi ideolojilerimi bir kenara bıraktım artık dusunce tarzım anti-akp olarak gelişiyor..

chp-dsp-shp her turlu cok yuksek oy alır en azından ekstradan 1-2 parti daha girerse bu heriflerin güçleri azalır..
Sosyal ağlarda paylaş

chp shp dsp
mhp anap dyp ve belki Uzan deniyor
akp
ve diğerleri
Bu şekilde birleşilmesi lazım :)
Ve açıkcası barajı dahi geçemeyeceğini düşündüğüm DSPye oyumu vermicem. Ecevit saolsun bitirdi partiyi inadına kasıcam diye ve yerine de beynen öldüğü güne kadar kimseyi bırakmadı. Dyp Anap MHP birleşimi olursa onları düşünüyorum Baykala vermektense. Hele bunlara bir de Cem Uzan eklenirse hehe tam şenlik olur :)

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 02:25 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya baykal su partiyi biraksa net soyluyorum

chp tek parti cikacak

bu arada buyuk baykal diye zirvalayanlar

bana sunu bir aciklayin

simdi bu chp denen parti tam 5 senedir bir tane proje ortaya koymadi. Akp diyelim milli egitim le ilgili birsey yapti CHP hemen sikayet

alternatif hic bir cozum yok

muhalefet demek herseye hayir demek degil alternatif daha akilci cozumlerle cikmaktir

aranizda CHP nin bir tane projesini soyleyebilecek varmi?

milli egitimde sunu yapicaklar ekonomiyi soyle duzeltecekler??

hic birsey bombos

gaza gelmisiz dinciler geliyor diye chp ye oy vermeye
acikcasi ben bir 5 senemide o tarafta karartamam bana projeler gerek arge gerek
varsa bunlar soyleyin
Sosyal ağlarda paylaş

Birleşme işi yalan gibi geliyor bana.

Deniz Baykal'ın birleşme konusundaki tutumunu, ABD'nin Küresel Isınma konusundaki tutumna benzetiyorum ben.

ABD Kyoto anlaşmasını "Biz henüz yeterince gelişemedik, biraz daha gelişelim sonra imzalarız" diyerek imzalamıyor. Sonuç olarak Buzul Devri geldiğinde, süpper gelişmiş bir sanayiyle karşılayacak ABD =)

Baykal'da böyle aynen, "Birleşme olur tabii de, anca gelir bize katılırlarsa olur" ayağında. Biz de artık Hilafeti "Solda Birleşme"yle karşılarız =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ecevit' i iyi kötü severdik (Fetullah Gülen ve tarikatlar lehine saçma sapan konuşana kadar) (Okuyunuz: Turgut Özakman' ın çeşitli belgelere dayanan kitapları.).

Ecevit' in her yaptığına doğru demek yanlış bir tutum olur. Tarihe geçmiş çok büyük yanlışları vardır. (Milli Selamet partisi ile koalisyon hükümeti kurmak, Fetullah Gülen ile 3 kez sohbet ettiğini kabul etmek, tarikatlar için: "Tehlike olarak görmüyorum" şeklindeki yorumları örnek olabilir.) Dolaylı olarak Ecevit' in her yaptığına güvenmeyiniz. O da bir insandır. Hataları olabilir. Zeki Sezer illa ki doğru insan demek yanlış olur.

Ama hakkını vermek gerekirse şimdiye kadarki siyasilerin içinden en çok iş yapanı idi (Batırdığı işleri saymazsak tabi. Aksi halde eksisi artısından fazla oluyo.)
Ama malesef Zeki Sezer' i hiç ama hiç gözüm tutmuyor. Bir lidere yakışmayacak laubalilik tarzında konuşmalar olmadı. İnsanlar liderleri örnek alır.

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 03:34 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Mehmet Ağar' ın Türkiye' nin 1950'den sonrası (dış borçlanmanın başladığı, Menderes' in saçma sapan politikal ile siyasete dini adeta bir kar getirecek mal gibi görüp alet ettiği dönemler) ile yaptığı bi kaç konuşmanın ne kadar mantıksız olduğunu sizlere de duyrayım:

"...1950'lerin Meclisi cumhuriyeti tümüyle milletin malı yapan Meclistir, millet asliyetine itibarını veren Meclistir. 65'te teşkil olunan Meclis kalkınmanın, büyümenin Meclisidir... "

[ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 03:50 tarihinde, DraculaVigorous tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

baykal gibi bir adam olduğu sürece solda birleşme olmaz..

baykal daha muhalefet bi adam sadece.. hepsi bu

d:bu paticik niye turuncu?
b:hayır siyah!
d:töbe töbe.. bu opera güzel program işe yarıyor gerçe..
b:hayır ff daha güzel
d:ya sabııır.. neyse.. ps3 yerine nintendo alsak eğlensek diyorum arkadaşla..
b:en iyisi ps2 idi bir efsane idi yeri tutulamaz..
d:SIGH! haklısın ps2 iyiydi.. efsa..
b:ama ps3 çok harika!

gibi bi olay dahi olabilir. yok şimdi akp olayı sebebiyle oylar chp'ye gitmeli.. ancak adam koltuğa oturunca ne yapacağını bilemeyebilir korkusu yaşıyorum..

dsp de ise MZ Sezer(Mehmet Zeki Sezer) daha hoş bi arkadaş. görüntü olarak daha kibar bi.. ama şu ana kadar garip bir şekilde akp hariç hiçbir partiden onu yapalım, şunu da yapalım tarzı bir hareket gelmedi henüz :S Cem Uzan var da o da biliyorsunuz işte "şehrazat 1ytl olacak" tarzı bi adam

hatta bu birleşme olayı için MZ Sezer sanırım dün partisel birleşme değil de sandıkta birleşme olur falan dedi.. ya da parti içi kaynaklardan gelen haberler bu yönde..

koltuk sevdası olduğu sürece birleşme zor gözüküyor. birleşme olmadığı sürece dsp bir kaç seçim dönemi daha sandıktan çıkamaz gibi de gözüküyor.. Ha ayrıca "herhangi" bi politikacının sözüne güvenilir mi, samimiyetine itimat edilir mi? hiç sanmıyorum ne yalan söyleyeyim..

Ancak ben Erkan Mumcu'ya çooook güveniyorum.. adam hep yan çizecekmiş gibin geliyor.. şu ana kadar bi kere bile yanıltmadı! güvenim tam adamın yan çizmesi konusunda!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...