AlperXp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paticiğin açılışını geç bile olsa öğrendikten sonra tekrar bir oyunumuza döneyim dedim... Adı Gaia Online... Oyunumuzun Linki ile başlayalım www.gaiaonline.com Siteye girdikten sonra doğrudan account umuzu almaya gideceğiz tabiiki... Burada anladığınız gibi oyunumuzdaki karakterler Anime stilinde yapılmış ve Sprite grafikler şeklinde... Herneyse karakterimizin üzerine doğru dürüst birşey seçip ismini , göz tipini , rengini ayarladıktan sonra giriyoruz. Giysilerde fazla uğraşmayın sonra neden olduğunu öğreneceksiniz. Oyunumuzda bizi ilk karşılayan şey ilk ve şimdilik tek questimiz olacak... Questimizde dediği şeyler çok basit , gidin üstünüzü değiştirin , Daily Chance ten eşyanızı alın , bir eşya alın. Questleri bitirdikten sonra oyunun genel yapısını öğrenmiş olacaksınız. Giysi ile uğraşmayın dememin sebebi o giysilerle karma bir giysi ortaya çıkarabiliyorsunuz. Giysiniz hazırsa ve paranızda yoksa diyeceksiniz ki para nası kazanılır. Para kazanma yolları 5 e ayrılıyor belki 6 ; 1. Oyun Oynama 2. Forumlarda Mesaj Yazma 3. Forumlarda Oy Verme 4. Arena larda Oy Verme 5. Journal Hazırlama ( Günlük ) 6. Kendinize bir MiniShop Açma 1. den başlamayacağım çünkü onun için detaylı bir anlatım gerekiyor. Forumlarda mesaj yazma gayet kolay , örneğin sizin ingilizceniz iyi değilmi ? girin Chatterbox adlı yere. BUMP contest olan yerlere girin. Bump layıp durun , para kazanın. Tabii para almanızda git gide azalıyor yani 25 ile başlıyorsunuz sonra 5-6 mesaj sonra 2-3 civarı oluyor. 3. de aynı bu gibi ama bu sefer Poll larda oy veriyorsunuz. Arena larda oy verme ise biraz değişik üstteki yerden şunları uygulayın ; World > World Map yapın ve ArtArena ya tıklayın. Sonra bir bölüme girip vote layın. Ama bunda dikkatli olun çünkü çok fazla gönderirseniz 100 Gold azaltıyorlar yani Penalty geliyor. Journal Hazırlama ise ayrı birşey ve Ing'iniz varsa ayrı bir zevk. Journal a ; My Gaia > Journal dan girebilirsiniz. Sonra Journal ınıza isim verecek ve post yazmaya başlayacaksınız. Eğer ilk defa yapıyorsanız 50 gold veriyor ki oldukça süper... Kendinize bir Minishop açma ayrı birşey... Eğer milletin alabileceğini düşündüğünüz hayvan resimleri çizebiliyoranız açabilir , yada birinin Gaia karakterini normal şekilde çizip yollayıp satabilir yada benim gibi BUMP ing Service yani para alarak milletin topiğini BUMP layabilirsiniz ve daha birçok şey... Yalnız BUMP lama servisime sizi alabilirim iyi olabilir yani teklif atın istiyorsanız... Oyun oynama'ya sonradan hazırlanarak editleyecek veya ayrı bir post atacağım... Şimdi merak edenler vardır nedir bu BUMP değil mi ? Bump şudur ; Bring Up My Post Birde topicleri gezerken Questing falan görebilirsiniz ki bu normal Quest değildir... Millet almak istediği eşyaları bir görev şeklinde düşünür ve onun için birşey almayıp para biriktirir , eğer ballıysanız size para yatıranlar ( donaters ) da olacaktır... Oyunlardan biraz bahsedersek Jigsaw bildiğiniz puzzle , zorluk seviyesi ve yapma zamanına göre değişik para verir fakat fazla oynarsanız vermez... Fishing en zevkli oyundur yem alırsınız ve balık avlarsınız sonra bunları satarak para kazanırsınız... Slots bildiğiniz kumar Slots , Cards bildiğiniz Poker gibi birşey ben bilmediğimden anlamadım... Word Bump ise kelime oluşturup anahtar harfleri en yukarı çıkarmaya çalışmaktır... Oyundaki adım : Draglino Bir sorunuz olursa yazın cevaplarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 girdim inceliyorum şimdi hoş gözüküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 hoş bişeye benziyo bende geliyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bu başlık acılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 o deilde forumlarda yazılarak para kazanılması iğrenç olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bu forumlara yazma, topic uplama felan gorunce hani bi para kazanma sitesi vardi o sandim. simdi bu oyun mu yoksa o tarz bi site mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu dünyanın en büyük forumu ya. oyunlu moyunlu. yok bu Gaia online üstüne başka büyük forum. 9milyon !! kullanıcı var. aşmış bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar