Gelroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sınav çok zormuş hepimis sıcıcaz fikibok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bu ünal mı ney ösym başkanı adını unuttum neyse pozitif eğitim die bi prog. var abbas güçlü sunuo.İşte o programda geçen seneden daha zor olmıcanı hatta daha kolay bile olabileceğini söyledi.Kendisi soruları görmüşte ona göre yorum yapmış.Valla matlar kolay olur inş asıl seçilmek için ealarda edb sos fenlerde de fen2 zor olsun isterim.Öbür türlü herkes yapar di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 benim bildiiimde kolay olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Çalışma o zaman sen=)Yaparsn sen [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 22:29 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yalnız sınavın zorluğu-kolaylığı senin üniversiteye giriş şansını arttırmıycak-azaltmıycak ki... Yani sınav zor olursa herkese zor olucak, kolay olursa herkese kolay olucak. Hı, kimseye etki etmez mi? Eder... Tek amacın barajı geçmekse işine yarar. Öbür türlü pek bişey farketmez, sınav kolay olunca çalışmış olan yine fazla alıcak, üstüne üstlük taban puanları yukarı çekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sınav kolay olmasın =) Sınavın matematiği kolay olsun diom ben =)Mat2 özellikle fbm moral bozmaktan başka bi işe yaramadı zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @syn fbm nin denemelerde en yüksek 285 yapmış biri olarak söylüyorum, o denemeler yalan. en önemli zamanlara girdiniz, kendinize dikkat edin artık ve moralinizi yüksek tutun.. çalışmaya da çalışın tabi, ama bu saatten sonra artık iş inancın gücüne kalıyor.:) hadi patiler, güc sizinle olsun PS:bir boğaziçi öğrencisi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben en yüksek 227 yaptım ama evdeki fdd denemelerinde en yüksek puanım 251 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sınawın kolay olması benim için çok şey deiştirir...okul puanları 5 puan oynar benim puanım 10-15 puan oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Peh.. Zamanında ben de 270 yapıyordum FBM denemelerinde. Sınavda 238 yaptım :( Ama şu anda o sene 270 yapıp okuyabilceğim bir yerde okuyorum. O da ayrı birşey =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Fbm deneme aşşa yukarı 230lar civarı hatta daha da düşüo.Evde bireyin denemesini yaptım 266 çıktı.Bre dengesizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ha bu arada Öğrenci Pasonuzla birlikte birey dershanelerine gidin 5 hazirandaki sınava kayıt olun bedavaya 10 tane çözümlü öss denemesi veriolar.Onnardan yaptım işte gidin alın para vermeyin boşa denemelere falan.Sınavada isterseniz girersiniz zati mesela ben girmicem =) ama aldık denemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dersaneden verdikleri kimlikle gitsemde olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sınav zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay bunu unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fbm max: 255 dışarıda max 275 hangisine inansak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben fdd ye gidiorm max 240...ama evde yaptıklarım max 260 ben hangisine inanıyım...(hatta çou 260) sanırım herkes evde ders çalışıo şuanda ? [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 14:09 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ha bi de komik olanı söliyim, özdebir puanım daha yüksekti öss puanımdan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 @boach Lise-3 te olduunu inandırman lazım yani mezunlara vermiolar o seti sadece lise sonlar [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 18:53 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 tmm dersaneden verdikleri kimliktede yazıo lise-3 die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gecen yılki gibi sorsunlar gecen yılki sorular inanın düzenli calısana zor deildi cok makul puanlarla süper yerleri gitti millet simdiki aklım olsa gecen sene essek gibi calısırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 15 gün kaldı..yarın girsek iyi giderdi aslında ben çok sıkıldım artık..galiba iyi bişi yapamıcam ama olsun bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bugün dersanede sınaw wardı....berbat geçti...çk siirim bozuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 biz gittik bugün bireye kadın hiçbişey söylemedi 7 ytl dedi sınava da dandik bireye girceğime açıya karacana girerim dediler çıktık kesin veriyorlar mı o denemeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 lise sonsan veriyorlar. mezunsan hadi başka kapıya diyorlar kayıt bile etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar