Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şafak 48

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

bu ünal mı ney ösym başkanı adını unuttum neyse pozitif eğitim die bi prog. var abbas güçlü sunuo.İşte o programda geçen seneden daha zor olmıcanı hatta daha kolay bile olabileceğini söyledi.Kendisi soruları görmüşte ona göre yorum yapmış.Valla matlar kolay olur inş asıl seçilmek için ealarda edb sos fenlerde de fen2 zor olsun isterim.Öbür türlü herkes yapar di mi =)
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız sınavın zorluğu-kolaylığı senin üniversiteye giriş şansını arttırmıycak-azaltmıycak ki...

Yani sınav zor olursa herkese zor olucak, kolay olursa herkese kolay olucak.
Hı, kimseye etki etmez mi? Eder... Tek amacın barajı geçmekse işine yarar.
Öbür türlü pek bişey farketmez, sınav kolay olunca çalışmış olan yine fazla alıcak, üstüne üstlük taban puanları yukarı çekicek.
Sosyal ağlarda paylaş

@syn

fbm nin denemelerde en yüksek 285 yapmış biri olarak söylüyorum, o denemeler yalan. en önemli zamanlara girdiniz, kendinize dikkat edin artık ve moralinizi yüksek tutun.. çalışmaya da çalışın tabi, ama bu saatten sonra artık iş inancın gücüne kalıyor.:)

hadi patiler, güc sizinle olsun

PS:bir boğaziçi öğrencisi:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada Öğrenci Pasonuzla birlikte birey dershanelerine gidin 5 hazirandaki sınava kayıt olun bedavaya 10 tane çözümlü öss denemesi veriolar.Onnardan yaptım işte gidin alın para vermeyin boşa denemelere falan.Sınavada isterseniz girersiniz zati mesela ben girmicem =) ama aldık denemeleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...