Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime tavsiyesi istiyorum

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
tükettim yine izleyecek şeyleri

manyak drama romance ve ya direk 2 sinin karışımı şeyler istiyorum yine

bi de nefis post apocalyptic olan animelerden örnekler istiyorum.

(büyünün cilkini cikarmis animeleri söylemeseniz iyi olur. gercege yakin seyler daha cok hosuma gidiyor.)
Sosyal ağlarda paylaş

Öeah çok şey izlemişsin sen. Bahsedilmeyenlerden bir iki tane söyliyim

Clannad
True Tears
Belki KareKano ilk 13 bölüm
SaiKano
Kesin izlemişsindir ya neyse Honey and Clover
Gene bankolardan Nodame Cantabile
Çok aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunuyor ama Lovely Complex deniyebilirsin
Aoi'nin kulaklara tecavüz eden sesine dayanabilirsen ortalama birşey Myself; Yourself deneyebilirsin (ben pek sevmedim gerçi eroge si çok daha güzeldi aynısı footprints in the sand içinde geçerli)
Yuri bizi bozmaz dersen Kannazuki no Miko var
Kimse bahsetmemiş Sola fena değildir
Kısa tatlı birşey istersen REC deniyebilirsin

Birde "ben şunları izledim" desende bizi böyle zilyon tane anime yazmaktan kurtarsan büyük sevaba gircen >:

PS: Ben romance/drama ihtiyacımı genelde visualnovellardan gideriyorum o yüzden anime bilgim çok fazla değil

Edit: parantez kapattım !
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:
yüklemedin şuraya bir visual novel görelim.
online siteleri yokmu bunun?

Valla buraya ancak doujin (amatör yapımı) bir iki birşey koyabilirim. Yoksa ingilizce patch sorun değilde oyunun torrentinin linkini vermek doğru olmaz.

Hadi bir tane koyıyım örnek olsun. Amatör yapımı bir visualnovel. İsmi Narcissu. Ölümcül bir hastalığıa yakalanan kahramanımız ve kaldırıldığı hastanede karşılaştığı kendi gibi ölümü bekleyen bir kızla kaçtıkları ufak yol macerası.

Torrent veya DDL

Lopeth said:
abi onları seyrettim hep =) ondan çaresizce arıyorum ya bişeyler fsdsfd

Valla o zaman ikinci sınıf dandiriklere göz atıcan. Lamune, Da Capo (4 sezon/dizi falan d.c. var), Canvas falan dene bari ne bilim >:
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Kaede said:
Hadi bir tane koyıyım örnek olsun. Amatör yapımı bir visualnovel. İsmi Narcissu. Ölümcül bir hastalığıa yakalanan kahramanımız ve kaldırıldığı hastanede karşılaştığı kendi gibi ölümü bekleyen bir kızla kaçtıkları ufak yol macerası.

Torrent veya DDL

bunu baya beğendim, saol link için. benzeri (ya da farklı) visual noveller tavsiye edebilir misin acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm öyle kısa, acı-tatlı ve bedava VN olarak

True Remembrance Torrent ve DDL
Redshift Torrent

deniyebilirsin. İkisi de çok hoşuma gitmişti benim.

Bunların dışında gene aynı kıvamda Planetarian var. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Yanlız wiki linkine bakarken dikkat et malum wiki feci spoiler verir. Commercial olduğu için download linki vermem doğru olmaz ama bulması zor değil. İngilizce patchini de bu siteden bulabilirsin. Olmadı ÖM at yardımcı olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

linkler için saol Kaede, bu iki visual novele de biraz göz attım, zaman olunca tamamını da okurum büyük ihtimalle, fakat ilk chapterlardan aldığım izlenim, etkileyicilik olarak Narcissu'nun yanına pek yaklaşamamışlar.

Narcissu'daki gizemi aradım biraz, Narcissu'da kahamanların görüntüsünü hemen başlarda vermemeleri ve hikayenin tamamında sadece bir kaç kez fotoğraflarını göstermeleri okuyucuyu hayal kurmaya itekliyordu ve çok daha etkileyiciydi. ayrıca ordaki kızın diyaloglarının çoğunun seslendirilmiş olması çok büyük bir artıydı sizi hikayeye çeken. sonraki iki VN bu yönden çok farklı geldi. kalite farkı olmak zorunda değil tabi, belki sadece türler farklı. okuyup bitirince bu düşüncelerimi güncellerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Kaede said:
Hmm öyle kısa, acı-tatlı ve bedava VN olarak

True Remembrance Torrent ve DDL
Redshift Torrent

deniyebilirsin. İkisi de çok hoşuma gitmişti benim.

Bunların dışında gene aynı kıvamda Planetarian var. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Yanlız wiki linkine bakarken dikkat et malum wiki feci spoiler verir. Commercial olduğu için download linki vermem doğru olmaz ama bulması zor değil. İngilizce patchini de bu siteden bulabilirsin. Olmadı ÖM at yardımcı olmaya çalışırım.

True Remembrance baya sağlam imiş. Chaos Head tarzı 20-30 saat süren değilde kısa olanlar daha güzel oluyor sanki. Planetarian'a bakalım nasılmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa VN istiyorsan Saya no Uta var. Ben aşık oldum resmen. Listemde bir numaraya oturdu. Bir bilemedin iki akşamda bitirebiliyorsun. Geçirdiği bir kaza sonrası olduğu ameliyatta bütün duyuları altüst olan (insanları et yığını olarak görüyor, seslerini yaratık sesleri gibi duyuyor vs) ana kahraman yavaş yavaş delirirken Saya adlı küçük kızla tanışıyor. Etrafındaki herşeyin aksine Saya'yı uzun saçlı beyaz elbiseli küçük şirin bir kız olarak görüyor.

Cthulhudan esinlenerek yapılmış ve ağır kan, vahşet ve cinsel içerik barındırıyor Bayağı rahatsız edici sahneler var. Kalbine güveniyorsan şiddetle tavsiye ederim. Commercial olduğu için link vermiyorum ama bulamazsan ÖM at, yardımcı olurum hem oyun hem ingilizce patchi için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...