Dev Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Cuce said: grave of fireflies tavsiyem animeden ve hatta filmden hiç anlamayan, ne lan bu böyle diyebilecek adamlarla izlenmesi bunun. yoksa bünyede etki bırakıyor. aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tükettim yine izleyecek şeyleri manyak drama romance ve ya direk 2 sinin karışımı şeyler istiyorum yine bi de nefis post apocalyptic olan animelerden örnekler istiyorum. (büyünün cilkini cikarmis animeleri söylemeseniz iyi olur. gercege yakin seyler daha cok hosuma gidiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Bir önceki önerilere bakmadım. Aynı şeyler önerilmiş ise salla gitsin. Ghost in The Shell Standalone Complex(izlemediysen arabanın altına atla :D) Cowboy Bebop(kesin önerilmiştir ama neyse, izlemediysen as kendini :D) Monster(izlemediysen git camdan atla :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Öeah çok şey izlemişsin sen. Bahsedilmeyenlerden bir iki tane söyliyim Clannad True Tears Belki KareKano ilk 13 bölüm SaiKano Kesin izlemişsindir ya neyse Honey and Clover Gene bankolardan Nodame Cantabile Çok aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp sunuyor ama Lovely Complex deniyebilirsin Aoi'nin kulaklara tecavüz eden sesine dayanabilirsen ortalama birşey Myself; Yourself deneyebilirsin (ben pek sevmedim gerçi eroge si çok daha güzeldi aynısı footprints in the sand içinde geçerli) Yuri bizi bozmaz dersen Kannazuki no Miko var Kimse bahsetmemiş Sola fena değildir Kısa tatlı birşey istersen REC deniyebilirsin Birde "ben şunları izledim" desende bizi böyle zilyon tane anime yazmaktan kurtarsan büyük sevaba gircen >: PS: Ben romance/drama ihtiyacımı genelde visualnovellardan gideriyorum o yüzden anime bilgim çok fazla değil Edit: parantez kapattım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yüklemedin şuraya bir visual novel görelim. online siteleri yokmu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 abi onları seyrettim hep =) ondan çaresizce arıyorum ya bişeyler fsdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dragonfire said: yüklemedin şuraya bir visual novel görelim. online siteleri yokmu bunun? Valla buraya ancak doujin (amatör yapımı) bir iki birşey koyabilirim. Yoksa ingilizce patch sorun değilde oyunun torrentinin linkini vermek doğru olmaz. Hadi bir tane koyıyım örnek olsun. Amatör yapımı bir visualnovel. İsmi Narcissu. Ölümcül bir hastalığıa yakalanan kahramanımız ve kaldırıldığı hastanede karşılaştığı kendi gibi ölümü bekleyen bir kızla kaçtıkları ufak yol macerası. Torrent veya DDL Lopeth said: abi onları seyrettim hep =) ondan çaresizce arıyorum ya bişeyler fsdsfd Valla o zaman ikinci sınıf dandiriklere göz atıcan. Lamune, Da Capo (4 sezon/dizi falan d.c. var), Canvas falan dene bari ne bilim >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Esasında draması salya sümük ağlatmasada Emma romance konusunda baya iyi sayılır. İlk sezon baya hoştu hafif dozlar halinde alınınca eski trt pembe dizileri gibi. İkinci sezonu izlemedim o yüzden patlak çıkarsa mesuliyet kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 KKNJ 'ye göz atabilirsin, ben sevmiştim. Gainax'ın mainstream denemelerinin en iyi örneklerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Kaede said: Hadi bir tane koyıyım örnek olsun. Amatör yapımı bir visualnovel. İsmi Narcissu. Ölümcül bir hastalığıa yakalanan kahramanımız ve kaldırıldığı hastanede karşılaştığı kendi gibi ölümü bekleyen bir kızla kaçtıkları ufak yol macerası. Torrent veya DDL bunu baya beğendim, saol link için. benzeri (ya da farklı) visual noveller tavsiye edebilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Hmm öyle kısa, acı-tatlı ve bedava VN olarak True Remembrance Torrent ve DDL Redshift Torrent deniyebilirsin. İkisi de çok hoşuma gitmişti benim. Bunların dışında gene aynı kıvamda Planetarian var. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Yanlız wiki linkine bakarken dikkat et malum wiki feci spoiler verir. Commercial olduğu için download linki vermem doğru olmaz ama bulması zor değil. İngilizce patchini de bu siteden bulabilirsin. Olmadı ÖM at yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 yazan varmı pek bakamadım ama "grave of the fireflies" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 linkler için saol Kaede, bu iki visual novele de biraz göz attım, zaman olunca tamamını da okurum büyük ihtimalle, fakat ilk chapterlardan aldığım izlenim, etkileyicilik olarak Narcissu'nun yanına pek yaklaşamamışlar. Narcissu'daki gizemi aradım biraz, Narcissu'da kahamanların görüntüsünü hemen başlarda vermemeleri ve hikayenin tamamında sadece bir kaç kez fotoğraflarını göstermeleri okuyucuyu hayal kurmaya itekliyordu ve çok daha etkileyiciydi. ayrıca ordaki kızın diyaloglarının çoğunun seslendirilmiş olması çok büyük bir artıydı sizi hikayeye çeken. sonraki iki VN bu yönden çok farklı geldi. kalite farkı olmak zorunda değil tabi, belki sadece türler farklı. okuyup bitirince bu düşüncelerimi güncellerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hmm, Planetarian'ı görmemişim :P onu da indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Narcissu'nun yeri ayrıdır tabi, True Remembrance ve Redshift yaklaşamaz yanına ama Planetarian resmen farklı bir kulvarda. Diğerleri gibi amatör yapım da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Planetarian güzeldi, iyi senaryo ve ilginç atmosfer. müzikleri pek beğenmedim doğrusu. ama olsun o kadar. Fate'i indiriyorum şuanda, visual novelle karışık oyun öğeleri belki daha eğlenceli gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kaede said: Hmm öyle kısa, acı-tatlı ve bedava VN olarak True Remembrance Torrent ve DDL Redshift Torrent deniyebilirsin. İkisi de çok hoşuma gitmişti benim. Bunların dışında gene aynı kıvamda Planetarian var. Bunu şiddetle tavsiye ederim. Yanlız wiki linkine bakarken dikkat et malum wiki feci spoiler verir. Commercial olduğu için download linki vermem doğru olmaz ama bulması zor değil. İngilizce patchini de bu siteden bulabilirsin. Olmadı ÖM at yardımcı olmaya çalışırım. True Remembrance baya sağlam imiş. Chaos Head tarzı 20-30 saat süren değilde kısa olanlar daha güzel oluyor sanki. Planetarian'a bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kısa VN istiyorsan Saya no Uta var. Ben aşık oldum resmen. Listemde bir numaraya oturdu. Bir bilemedin iki akşamda bitirebiliyorsun. Geçirdiği bir kaza sonrası olduğu ameliyatta bütün duyuları altüst olan (insanları et yığını olarak görüyor, seslerini yaratık sesleri gibi duyuyor vs) ana kahraman yavaş yavaş delirirken Saya adlı küçük kızla tanışıyor. Etrafındaki herşeyin aksine Saya'yı uzun saçlı beyaz elbiseli küçük şirin bir kız olarak görüyor. Cthulhudan esinlenerek yapılmış ve ağır kan, vahşet ve cinsel içerik barındırıyor Bayağı rahatsız edici sahneler var. Kalbine güveniyorsan şiddetle tavsiye ederim. Commercial olduğu için link vermiyorum ama bulamazsan ÖM at, yardımcı olurum hem oyun hem ingilizce patchi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Gungrave'i bitirdim şu anda ve son 2 bölümünde oturup ağladım sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ağlayasım var lan gene usagi drop ve anohano izledim yeni var mı daha damar, zıbartsın öldürsün, çocuğumu keseyim her bölümde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 gunbusterın son sahnesini çevirip çevirip izle en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Lopeth said: ağlayasım var lan gene usagi drop ve anohano izledim yeni var mı daha damar, zıbartsın öldürsün, çocuğumu keseyim her bölümde ? Elfen Lied izledin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 izledim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Abi daha da iskence etmeye gerek yok o zaman kendine. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Sola var duygusal-supernatural. İzlemedin ise Clannad var.. En damarı grave of fireflies. Belki "When They Cry" ağır trajedi vardır bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar