Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sana Güle Güle! Ben Hep Burdayım...

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Ne kadar zor bazı şeyleri kabullenmek. Onca zaman çıkıp kaybedince anlamak değerini... Sevgisi bitince artık... Aylar sonra sırf bana olan saygısından ve eski günlerin hatrına mutsuzluğumdan dolayı geri dönmesi ama olmaması hiçbişeyin. Delicesine muhtaç olmak. Ama yine de kararı senin vermen. "Bitsin olmuyo böyle" diyebilmek. Karşıdakinin dayanamadığını görmek... "Sana güle güle... " demek o gittiği halde senin hep orada kalacağını bildiğin için... Güle güle bitanem...
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir yazım vardı private sözlükte. bilmiyorum ne kadar ilgili.

terk etmek

arkada boş bir yol bırakmak..

öylesine,sessizce uzaklaşır.bakmaz arkasına.gözleriyle bakmaz.ama beynindeki tüm gözler arkasındadır.bakıyordur beni izliyor mu diye.bakıyordur üzgün mü diye.ama göremez,hisseder,umar.

yolun yarısında üzülür belki.dönmek ister.dönemez.sarılmak ister,koşmak,ben seni hala deli gibi seviyorum demek ister.yapamaz.çünkü yolu yarılamıştır bile.

düşünmenin çok yorucu bir iş olduğu çınlar kulaklarda.her an her saniye düşünüyordur çünkü.dönmeyi,aramayı,
yeniden sevmeyi,onun ne yaptığını,şu an ne düşündüğünü.

yıllar geçer.beynin paslı köşesinde örümcek ağlarından kurtulan bir düşünce doğar yeniden.umar yeniden. düşünür:acaba o iki göz ve gözlerin arkasındaki kafatasıyla örülmüş beyin beni düşünüyor mudur diye. hüzünlenilir yine.

hep umulur.hiç unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Off ya ne zaman böle bir başlık göserm kendi hikayem aklıma geliyor,olur be ray alışıyor insan herşeye istesende istemesen de;

Bu da beden olsun;

Gidiyorum
Kabul etmesende
Bugün son bir iki cümle
Ama yarın yokum
Gidiyorum geride bir şeyler bırakmadan
Anlatamadan sana neden
İkna edemeden
Bir şekilde ikna olabilir misin ki?

Gitmek dediğin nedir
Uzaklaşmak mı senden
Yer değiştirmek mi