Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Damage return yapıyor işte, Assault Cuirass değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yok blade mail gibi bişey dmg turn eden assault curcass bol dmg ve az hp veriyo gibi bişi dediğin %50 mi %25 mi ne dmg turn eden dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Gives: +10 Armor +5 Armor Aura -5 Armor Aura +40% Attack Speed +15% Attack Speed Aura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 +5 armor aura -5 armor aura ne demek bu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben de anlamadim. gosterip vermemek gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 +5 armor aura ---> Kendisi ve ally'ları için -5 armor aura ---> Rakip için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yeni item o belki duyulmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Return Dmg veren item Blade Mail %20 dmg return verir.Atıyorum.Karşıda melee agırlıklı bi takım var sendede centaur var.Zaten centaur un kendi dmg return skilli var 2 bm yaptinmi gg.Tabi konu fantom lancer ona ne yapılır söylim.1 wraith band 4 agac alinir kalirsa para mana pot al.Tek kasmanız şart.Amaç mümkün olduğu kadar base e dönmeyin.Karşıda saldırgan bi rakip yoksa para kasmaya ve denies yapmaya bakın ara sıra rahatsız edin 1 skill ile.Baktın rakip base yapti sende hemen git para varsa pt çık hemen tango al 2 adet.Genellikle manta gidilir ama ben bölünmesi olan adama manta gitmiyorum.Agi herolarının yüksek vuruş hızı oldugundan basher gidilebilir.Fakat Fh nin düşük ms'i yüzünden rakibi kovalaması zor.Ayrıca slow skilini atarken durmak zorunda bu yüzden Sange and Yasha'da gidilebilir.Vangard ilk başka gidilebilir tabi hem daha sonra satılarak iide para alırsınız ama şart değil.Oyun uzarsa Late game'de Butterfly şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 İlüzyonda hyperstone çalışmıyor denmiş peki bu bütün attack speed veren itemlar için de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Arkadaşlar ilüzyonlar sıfırdan bash vurmaz fakat orjinal hero bash vurursa ve ilüzyonlar o sırada "fake bash" tutturursa bash uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Bak işte bilmediğim birşey söyledin + rep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 alala önce ben söyledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 asadsd valla görmedim artık sanada yarın veririz Lethe bugunkü rep hakkımı doldurdum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 o mantayı gidin dark terore yapın. şukela oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Sana kalsa Lich'e de manta yaptırırsın Dynun!!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 manda style ben plye bisey yapmam, basarim klonlari salarim agaca, yikar gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 phantoma manta moda oldu bizim cafedeki oyunlarda manta- butterfly- mkb -assault seklinde giderim ben kasamıyorsam mantadan sonra yasha yapar hızlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Abi mantanın yararından süphe etmeye basladim manta yerine SY daha yararlı olabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Bence phantom lancer'a bir vanguard(illüzyonlarin dayanikliligi artar)-butterfly(miss miss miss baska lafa gerek yok)-burizo(critici sevmeyen ölsün) fix olmalidir.Bu üçü disinda orb effect düsünecek olursak rakibe göre ayarlariz, manasina bagimli str,int,agi herolari çogunluktaysa manta garantidir.Eger rakipler kolay kaçabilecek adamlar, ms leri yüksek ise sange&yasha olmalidir tercihimiz.Life drain için Vladmir's offering(böyle miydi ismi?) pek lezizdir,orb effecti de bozmaz.Ayrica bu heroya dmg up için burizo kasmak istemiyorum!!11! diyene radiaence verelim,oldukça komik durumlara yol açar.Mesela görünmez olup arkanda kopyani biraktiginda o koridorda ani bir ilerleme olmasi gibi,kopyalanma+radience aurasi...Bu arada karsi takimda nuke tipi büyüleri olan herolara karsi lincen sphere de kasilabilir,neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RTK_CAFE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 vanguard-Boots of travel-manta-tarask-tarask-taras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Str herosuydu degil mi phantom lancer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 agi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Agility Hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 ^^ Tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 a abi sen build tarifi vermişsin ama heronun ne herosu oldugunu bilmiyosun? nası güvencez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar