Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Phantom Lancer'a build

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Return Dmg veren item Blade Mail %20 dmg return verir.Atıyorum.Karşıda melee agırlıklı bi takım var sendede centaur var.Zaten centaur un kendi dmg return skilli var 2 bm yaptinmi gg.Tabi konu fantom lancer ona ne yapılır söylim.1 wraith band 4 agac alinir kalirsa para mana pot al.Tek kasmanız şart.Amaç mümkün olduğu kadar base e dönmeyin.Karşıda saldırgan bi rakip yoksa para kasmaya ve denies yapmaya bakın ara sıra rahatsız edin 1 skill ile.Baktın rakip base yapti sende hemen git para varsa pt çık hemen tango al 2 adet.Genellikle manta gidilir ama ben bölünmesi olan adama manta gitmiyorum.Agi herolarının yüksek vuruş hızı oldugundan basher gidilebilir.Fakat Fh nin düşük ms'i yüzünden rakibi kovalaması zor.Ayrıca slow skilini atarken durmak zorunda bu yüzden Sange and Yasha'da gidilebilir.Vangard ilk başka gidilebilir tabi hem daha sonra satılarak iide para alırsınız ama şart değil.Oyun uzarsa Late game'de Butterfly şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence phantom lancer'a bir vanguard(illüzyonlarin dayanikliligi artar)-butterfly(miss miss miss baska lafa gerek yok)-burizo(critici sevmeyen ölsün) fix olmalidir.Bu üçü disinda orb effect düsünecek olursak rakibe göre ayarlariz, manasina bagimli str,int,agi herolari çogunluktaysa manta garantidir.Eger rakipler kolay kaçabilecek adamlar, ms leri yüksek ise sange&yasha olmalidir tercihimiz.Life drain için Vladmir's offering(böyle miydi ismi?) pek lezizdir,orb effecti de bozmaz.Ayrica bu heroya dmg up için burizo kasmak istemiyorum!!11! diyene radiaence verelim,oldukça komik durumlara yol açar.Mesela görünmez olup arkanda kopyani biraktiginda o koridorda ani bir ilerleme olmasi gibi,kopyalanma+radience aurasi...Bu arada karsi takimda nuke tipi büyüleri olan herolara karsi lincen sphere de kasilabilir,neden olmasin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...