fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Şifresini unutmuş bir "Nartanesi" olarak Fedaykin'in nickini kullanıyor ve soruyorum: Göz yanılması olan resimler vardır hani, "Bu karelerden hangisi büyük?" ya da "Bu resimde kaç tane insan var?" ya da resimde merdivenleri çıkarsın çıkarsın da birinci katta bulursun kendini... Bunlar gibi resimlere ihtiyacım var. Bildiğiniz siteler varsa yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bilmiyorum tam istedigin tarz birşey mi ama Escher in böyle birsürü işi var ,işine yarar umarım http://images.google.com/images?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:tr:official&hs=AsX&resnum=0&q=escher&ie=UTF-8&oe=UTF-8&um=1&sa=N&tab=wi [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 20:43 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Teşekkürler. Evet aslında örüntüler, simetri gibi konularda Escher kullanmıştım. Bu yönden de işime yarayacaktır. Bununla beraber içinde soru olan resimlere daha çok ihtiyacım var açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ablacım buyur http://www.mizahdelisi.com/illusion.htm ama sorularını sen bulmak zorundasın bi zahmet :) edik:ikinci verdiğim link bozukmuş [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 21:31 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sayfalarcası için budur yine epey bi adedi için şudur gözleri parlamak için budur garip bişiler için şudur acaip bişiler içinse odur umarım işine yararlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Olay çok güzel çok teşekkür ediyorum aradığım bunlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar