Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 swatch ve fossil arasında seçim yapamıyorum ikisinin de modeller tatlı ama resimlerini bulamadım şimdilik netten sizin beğendiiniz modelleri varsa resimlerini falan alabilir miyim sizden fiyat falan tavsiyeleriniz yane.. thx[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Valla benim beğendiğim tek bi saat vardı pierre cardin'in, siyah deri kordon, platin çerçeve, içi koyu lacivert(lacivert pırıltılı siyah daha çok hatta) ve sadece akrep var içerde. nokta bile yok 12yi 3ü filan gösteren. Süperdi.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ben bi tane beenmiştim şimdi resmini buldum almaya en uygun bulduum bu şuanda gene de fikrinizi veya resimlerinizi alabilirim deişebilir fikrim saolun.. işte saat... http://www.fossil.com/Product/Product.asp?Tier1=Mens&Tier2=MW&Dept%5FID=MW&Cat%5FID=MW38&Prod%5FID=JR8125[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ahana tam 900 küsür yıldır aradığım saati anlattın horace. gaç para o meret?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 27 September 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 buarada ingilizcesi olmayanlar ya da üşenenler için saatin kadranının paso değişmesi onun özelliğini anlatıo orda iki saat bi saat içinde hatta reklam olarak da..saat yanındaki düğmeden istediin renge dönüştürebiliosun kadranı..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 800 dolar filandı. Dolar 400.000 liraydı...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hmm 800 dolar. hmm... ram harddisk falan alcaktım bu aralar tam da... zaman zaten akıp geçer. ne yapcam saat alıp, ne kadar yaşlandığımı mı ölçücem her gün?[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 yok be o kadar yaşlı diilsin. En fazla 40 gösteriyosun.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 horace senle sonra hesaplaşıcaz... 300$ o kadar da gözden çıkarılmayacak bir rakam değil. ama 800$'a saat benim hayat standartlarımı aşmasa bile hayat anlayışımı aşar :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 ehue benim işime yaramasa da size yaramış forum mümkünse treadi açanın ismini değiştirelim de millet gülmesin durumuma :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar