EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 oyunu açıyorum menü falan açılıyor gayet rahat ama new game e tıklayınca loading ekranında takılıp kalıyor her hangi bi yüklenme falan olmuyor hdd de öyle takılıp kalıyor orda ctrl+alt+del ile görev yöneticisini açıp ordan kapatıyorum win98 ve win2k ile denedim ikisindede aynısı oldu sistem: pII400 256mb ram 32mb tnt2 m64[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 up?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 arkadaştada oluyordu yeni cd al derim başka çözüm yok :)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hadi ya neyse aldıım adamın kartını almıştım gidiim geri veriim :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bndede aynı sorun var.pentium 3 olan pcde çalışıo ama bnde pentium2 250 war olmuo..[hline]Hail Lam Hail!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar