dersim Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Turistlere uyuşturucunun serbest olduğu bir şehir/ülke vardı neresiydi orası?
Selocan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hollandadan bahsetmiyon di mi ?[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hollanda ama sonucta belli bir miktar serbest yaninda 1 kilo uyusturucuyla dolasirsan aglatirlar, sanirim max 10 gram tasima hakkin vardi...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Bunun niyeti bozuk abi[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Turistlere diye bir kavram yok orda yaşayan herkes o sınırlar içinde belli bir grama kadar uyuşturucu madde taşıyabiliyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 hollanda ya gitmişken red light distric e ede uğra (umarım karışıtırmıyorumdur :D )[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Öne çıkan mesajlar