Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nostalji

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İşte o yüzden Jedilar azdı ve diğer meslekleri yapan çoktu. Weaponsmith bolluğu olunca vendor vendor gezip heyecanlanırdık. O eski Doctor mesleği vardı hani? o buff sıraları... ah ah o eski günler. Yine geliyorum ama.
Ben hergün Theed'de dolaşmadan hayat geçmio. Dantooinedeki evime(hala duruyosa tabii) eşya bırakmak için uğrayıp kendime "Sanırım bu koltuk sağda olsa daha iyi olur" diyip bir günümü ev dekoruyla geçirmeden olmuyor. SWG eski SWG olmasada ben geliorum.

Hah bir de R.I.P vardı. -Royal Imperial Paladins- oyuna başladığım gün kenimi olarla buldum. Savaşta hep birliktik. Şimdi bütün isimleri sayamicam(çok arkadaşımız vardı çünkü) ama Eaglef, Sul ve Eededo gibi sıkı oyuncularla oynamak güzeldi. Tabii Yaemun u Yaemun yapan Eucau kardeşimi ve Harun Rasit(ilk sahibi) hocamı buradan selamlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Buda benden olsun nickim Kando Ondos'du belki hatırlayanlar vardır...

nickini hatırlayamıyorumda birinden sürekli bana bu armoru yapmasını istiyodum malzemeleri getirdim sağolsun yapmıştı ne sevinmiştim... tey tey tey

Kashyyk gezegeninde xanator ile haritanın bugina yakalanmıştık bir saat sonra garip bir şekilde çıkabildik, meğer bir komut ile çıkabiliyormuşuz.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...