Pyro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 yaşamak güzel şey dostum. bitmedi henüz benim de umudum. bir agliyorum, bir gülüyorum. kendi halimi ben bile bilmiyorum. yaşamak güzel şey dostum. artık yalnız sen olsan da devam et hayatın tadına bakmaya. elbet gelir birileri, kalbine kurulmaya. bugünü,dünün gölgesinde yaşama, kalk bir tekmede sen at hayata. belki gülümser o da,sana sen ona katılınca. yaşamak güzel şey dostum. bitmese de hala umudum, ben o umutla,mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 çok güzel dediğim gibi. başarılarının devamını bekliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 güzel olmuş içten, beyendim. ama kalk bir tekmede sen at hayata. de ayrı olcak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 di mi? kaçmı$ gözden valla,saate bakılacak olursa da normal gibi kaçması hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 güzel olmuş eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar