Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 bende 10 senedir falan kablo var.ilk 64 le başladım sora 128 e yukselttiler.uzun bi sure 128 kullandım.cnm sıkıldıkça mp3 indiren bi insan oldujgum için bi mp3 için 5-6 dk beni cok kasıodu artık.sora dedim 512 yapiym suan 512 kullanıyorum gaytte memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Tam 256kbps performansı vermeyen bi adsl bağlantısına 49 ytl vermektense gerçek 512kbps performansıyla oyunlarda da adsle fark atan kablonet bağlantısına 59 ytl vermeyi tercih ettim ve geçtiğimiz hafta kablonete geçtim. Gayet memnunum teknik ekip evinize kadar gelip ayarları yapıyor.Arıza kaydı verdiğinizde o gün içinde çok gecikmeden size problemin çözümünde yardımcı oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 senelerdir askey modemi kullanıorum hiç sorun cıkmadı :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 13 -14 upload / 55 download goruyorum ben, uploadu kısıtlamıyorum kesinlikle. 512 cable, 7 senelik motorola kablo modemim var, nazar degmesin bir ariza dahi gostermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 oha. kablonet daha iyidir kabloya geçebilme imkanın varsa geç derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben Zoom X4-5551 kullanıyorum ADSL'e geçtiğimden beri, yaklaşık 4 sene oldu sanırım :) Gayet de güzel, şu ana kadar hiçbir sıkıntım olmadı. Şu anki fiyatını hiç bilmiyorum gerçi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 MADBOY ölmedimi halen 4 sene olmuş e.t den beri vay o modem zoom birde hayret ettim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kablonet iyidir ama paylaştırması sorundur, ayrıca wireless eklentisi var mı yok mu belli değil piyasada sadece bi modemde görmüştüm, tek kişi kullanıyorsan sorun yok ancak birden fazla pc varsa evde hub alman şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 eğer dhcp server özellikli bir modeminiz varsa hub alarak paylaşım yapabilirsiniz. eğer değilse router alarak(wireless özellikli olanları mevcut) sorunsuz dağıtım yapabilirsiniz ki ben 7-8 yıllık askey modem + router ile paylaşım yapıyorum. [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 23:54 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bende 4 ethernet çıkışlı + wirelessli modem var. malum bir sürü yere paylaştırmam gerektiği için böyle almam gerekti. tabi fiyatı da biraz pahalı, 180ytl ye falan gelmişti kdv dahil. hepsiburada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yahu bende ciddi ciddi düşünüyorum. enayi gibi 256 dsl e 50 lira veriyoruz. gider 60 lira veririm 512 kablo mis. peki kablo tv yada net bizim olduğumuz yerde varmıdır nasıl öğreniriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 http://online.turksat.com.tr/ Şebeke Arama'ya gir, hemen karşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 orda bizim mahalle yok. yalnız iletişimden bakıyorum samsun türksat adresine bizim mahalle (: biraz değişik bi sistem var galiba kabloda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Hıı site sapıtmış zaten. Hem internetten başvuru yapmamak en iisi. Saçmalıyo sistem, şubattan beri bağlantım var, fatura göndermiyolar, gittik sorduk nedir diye, herkeste varmış bu sorun. O zaman telefonla sorcaksın mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 2 adım yer gider konuşurum. zaten dsl faturasıda gelmiyor 3 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bişi sorucam,kotalı istersek nasıl oluyor tam olarak? Yani alttaki hesaba göre 512 bağlantıda 5gb+1gb;6gb kullansam 20ytl+14 ytl 34ytlmi vericem? 512mb + 6gb kota= 34 ytl mi olmuş oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 en iyisi 1024 5 gb kotalı kablonet toplam 6 gb kullanıyosun en fazla 48 ytl fatura gelio vede kullandıgın mb 'a göre azalıyo ama üstüne cıkarsan cebin deliniyo o baska bişie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 1024 6 gb kotalıdan bıktım ya . Kablo 512 sınırsız 50 milyon fln olsa direk geçicem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bence bölgenizde kablo internet varsa hiç durmayın alın hemen. sadece oyun oynuyorum diyorsanız 256 kbps alın 2 mbit adslden daha iyi pinglerle oyun oynayın. wow da darksorrow da bi ara türk guildindeydim kime sorsam 300-1000 arası ping söylüyordu. benim pingim 100-200 arası değişiyor. genelde 160-180 civarı. Dün gece 85 ping gördüm. Şu an pingim 109. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:24 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 valla geçen gün biri geldi wowda bana "bu server acıldıgından beri bi sorun var hep lagglı" dedi. adama ben niye hiç yaşamıyorum lag problemi dedim, 150-250 ms arası degisiyo dedim ping. adamın verdiği cevap "ben buranın en eskisiyim de, ilk player ıyım da hep lagg yasadım" gibisinden bişeydi. allah akıl fikir versin dedim o da migrate etti lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kablonet le wow oynamak super birsey 200ms gormuoruz .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yakınlarda herhangi bir inşaat çalışması varsa kablo internetten uzak durun. Yada durmayın, pingim düşecek derken sinir hastası olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 valla 200 metre otemde alisveris merkezi yapiyolar, hatta yerin altindan metroya yuruyen bant yapicaklar alisveris merkezine kadar butun talan ettiler yollari falan ama hala internetim catir catir calisiyor , wow da serverdan kaynaklanmadigi surece lag sorunu yasamiyorum. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 kablonet iyidir 6 senedir falan kullanıyorum bir ara adsl'e geçtim sonra döndüm tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu işin garantisi yok ben de 5+ yıldır kablo internet kullanıyorum ve genel olarak da memnunum ama 1 aydır da küfrediyorum. Geçen yaz da böyle olmuştu adsl'e geçmiştim, o daha beter çıkınca geri döndüm. Kısaca olayın adı bölgesel arıza oldu mu yapacak pek bir şey yok, bir şey yapamıyorlar daha doğrusu. Kablo internet türksata geçtiğinden beri teknik destek bakımından sıfır. Herife yarıyarıya packet loss var diyorum, modeminiz online sorun göremiyorum diyor. Zaten Türkiye'de internetin en büyük sorunu da bu. Kalite yok, kalite arayan da yok. Herkesin aklı fikri tarifesinde, kotasında. Seneler önce dial-up ile cs oynadığım günleri hatırlıyorum da net çok daha stabildi. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:07 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar