Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablonet

shadow_

Öne çıkan mesajlar

Tam 256kbps performansı vermeyen bi adsl bağlantısına 49 ytl vermektense gerçek 512kbps performansıyla oyunlarda da adsle fark atan kablonet bağlantısına 59 ytl vermeyi tercih ettim ve geçtiğimiz hafta kablonete geçtim. Gayet memnunum teknik ekip evinize kadar gelip ayarları yapıyor.Arıza kaydı verdiğinizde o gün içinde çok gecikmeden size problemin çözümünde yardımcı oluyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer dhcp server özellikli bir modeminiz varsa hub alarak paylaşım yapabilirsiniz. eğer değilse router alarak(wireless özellikli olanları mevcut) sorunsuz dağıtım yapabilirsiniz ki ben 7-8 yıllık askey modem + router ile paylaşım yapıyorum.

[ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 23:54 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
bence bölgenizde kablo internet varsa hiç durmayın alın hemen. sadece oyun oynuyorum diyorsanız 256 kbps alın 2 mbit adslden daha iyi pinglerle oyun oynayın. wow da darksorrow da bi ara türk guildindeydim kime sorsam 300-1000 arası ping söylüyordu. benim pingim 100-200 arası değişiyor. genelde 160-180 civarı. Dün gece 85 ping gördüm. Şu an pingim 109.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:24 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçen gün biri geldi wowda bana "bu server acıldıgından beri bi sorun var hep lagglı" dedi. adama ben niye hiç yaşamıyorum lag problemi dedim, 150-250 ms arası degisiyo dedim ping. adamın verdiği cevap "ben buranın en eskisiyim de, ilk player ıyım da hep lagg yasadım" gibisinden bişeydi. allah akıl fikir versin dedim o da migrate etti lol.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 200 metre otemde alisveris merkezi yapiyolar, hatta yerin altindan metroya yuruyen bant yapicaklar alisveris merkezine kadar butun talan ettiler yollari falan ama hala internetim catir catir calisiyor , wow da serverdan kaynaklanmadigi surece lag sorunu yasamiyorum.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 18:56 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işin garantisi yok ben de 5+ yıldır kablo internet kullanıyorum ve genel olarak da memnunum ama 1 aydır da küfrediyorum. Geçen yaz da böyle olmuştu adsl'e geçmiştim, o daha beter çıkınca geri döndüm. Kısaca olayın adı bölgesel arıza oldu mu yapacak pek bir şey yok, bir şey yapamıyorlar daha doğrusu. Kablo internet türksata geçtiğinden beri teknik destek bakımından sıfır. Herife yarıyarıya packet loss var diyorum, modeminiz online sorun göremiyorum diyor. Zaten Türkiye'de internetin en büyük sorunu da bu. Kalite yok, kalite arayan da yok. Herkesin aklı fikri tarifesinde, kotasında. Seneler önce dial-up ile cs oynadığım günleri hatırlıyorum da net çok daha stabildi.

[ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 00:07 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...