Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bir resim.

Numb

Öne çıkan mesajlar

Digital Art of...'de ki yeşil hoş olmamış bence başka bir renk yap. Dudak konusunda horace'a katılıyorum. Ayrıca o yazının üstündeki R harfinin içinde durduğu daire daha geniş olsa fena olmaz, aslında bence kullanılan font değişmeli. Yüzün sağ tarafının çizgileri belirgin olsaydı daha iyi olabilirdi.[hline]5
Sosyal ağlarda paylaş

horace oda hakkaten garip bi doku..aklıma bişi geldi.. buyrun atıyorum resimleri . :) bakalım kim yapsa nasıl yapardı merak ediyorum :)

hakkaten böylede olabilir aslında tennis yerine böle bişide olabilir belki birisi mesela malzemeyi verir diğeri onla verenin istediği tarzda bişey yapabilir.
*Birden çok heyecanlanır gene* :)[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding.
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

Sosyal ağlarda paylaş

yeni bir konu açmak istemdim.
konu dışına açılan bir başlık gördüm.
Mod umuzda gerekli görürse burada bu konu hakkında yorum yapılmasını istiyorum.
buyrun[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bu linkteki resimi ben yapmadım konu dışına açılmıştı buraya link koydum sadece.. hani adamın parmağı gözünden çıkıo . bana ait diil ol :) yani sanırım ona güzel oldu demişsiniz.:)[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye

Sosyal ağlarda paylaş

by sourtimes:
ozellikle resim ve video gibi dijital formattaki bilgilerin icine gizlenen bilgiye denir. bilginin icerigi hersey olabilir. ister gizli bir mesaji watermark haline getirin isterseniz copyright bilgisini. watermark'inizi dokumana gomerken cesitli algoritmalar kullanilir. henuz hicbir algoritma %100 guvenli degildir. yani birileri icinde gizli bilgi olan bi dokumani evirip cevirip, biraz allayip pullayip biraz orasini burasini cekistirise (ki bu resimler sozkonusu olunca cok kolaydir) o gizli bilgi artik geri okunamaz olabilir.

digimarc firmasinin geli$tirdigi resimlere copyright eklemeye saglayan bi$i. mantigi resmin icindeki pixellerin $ifrelenmi$ $ekilde koyula$tirilmasina dayandir. korunmu$ resimlerde kucuk deformasyonlar yapmak bile korumayi kaldirmaz, cunku koruma kucuk parcalar halinde tum resimde kendini tekrar eder. (ornegin 300*300 luk bi resmin icinde 50*50 lik 36 ayni koruma $eyisinden bulunur) ayrica resmi resize edince yemez, ortasindan kalinca bi cizgi cekince bile yemez. yanilmiyosam resmi 90-180-270 derece dondurunce de gene kaybolmaz ama sanirim 1 derecelik dondurmeyle bazi resimlerden kaybedilebiliyo. hasta ruhlu bi koruma sistemidir, nasi pixelleri koyula$tirdiktan sonra karmakari$ik bi resimde bile korumayi buldugu merak konusudur. ustelik korumanin gorunur gorunmezligi de ayarlanabilir. ayrica yanilmiyosam korunmu$ bi resim print edildikten sonra tekrar taranirsa bile koruma kaybolmaz. (bkz: oha)[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye

Sosyal ağlarda paylaş

Maddi değeri varsa banada haber verin..:)
Fark ettimde güzel bir resim diye açtığım başlık. aslında biraz yönlendirici olmuş gibi..
Kusura bakmayınız.[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye

Sosyal ağlarda paylaş

*bir aydır burda olan bir topiğe beğenmediğini neden şimdi yazdığını merak eder *[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye

[Bu mesaj Numb tarafından 27 September 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...