attackhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 ilk filmi fena değildi. sosyal hayatta takıldığımız ufak bir çok ıvır zıvırı harmanlayarak sunuyordu izleyiciye ama bana sadece boş zaman dolduracak bir film gibi geldi. 2. yi izlemeaaağğğ die uyaranlar var. izleyen hoşlanan hoşlanmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kevin smithten babam ciksa izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 silent bob ve kankasının hastasıyız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 mallrats ve dogma filmlerinide ısrarla tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 2 yi izledim ben, güzel ama yaşlanmışlar falan, eskisi kadar çılgın değiller bir de, 1. filmi aratıyor yani biraz, duende ni dediği filmler de çok güzel, bir de jay and silent bob strikes back var, o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 jay and silent bob strikes back haricinde hiç bi filmlerini beğendiğimi söyleyemem. ama o efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar