TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 3. sü çekilen filmlerin 90% ı kötü olur genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 shrek i hiçbi zamansevmedim çok mal geldi insanlar nası eğleniyo gülüyo anlamıyomda yani nesi komik ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 çekmeseler daha iyimiş ilk 2 filmi çok güzeldi ama bunda zar zor tebessüm ettim yani çekmek için çekmişler zorlama senaryo olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben cok begendim bugun izledim sanırım salonda en cok kahkaha atan kişi bendim :D gülmekten karnım agridi, bence ilkinden kotu ama 2.den iyiydi [spo]bebekler cok tatliydi^^ ayrıca pamuk prensesin bi anda immigrant song'a girmesi bombaydi[/spo] [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 03:55 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ilk ikisine göre rezaletti ki 2 nin hastasıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 2'nin bende hastasıyım.Tarihin en iyi devam filmlerinden biri bana kalırsa. Çizmeli Kedi rlz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar