Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genelkurmaydan Aciklama Var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iste onu bile hazmedemiyorlar artik anlayin gerisini.
Genclige Hitabe`yi provokasyon olarak gormeye baslamissak kutuplasma calismalari basarili olmus demektir.
Mesaj tarihi:
Bülent arınç konustu yine , gayet üstüne alınmamıs takılıyolar tahmin ettigimiz gibi tabi dogrudan evet akıllı olucaz bundan sonra dicek halleri yok gerci ,ama bundan sonrayi belirleyecek sey hükümetin acıklamalarından cok ileriye donuk tavır ve hareketleri olacak.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 14:42 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
postmodern darbe medya desteği olmadan yapılmaz
şu anda ekonomik açıdan iyi durumdalar, yaptıkları yatırımlar var, bunların hepsinden vazgeçmeleri zor sadece medya patronları deil, iş adamları vs yani para gücü elinde bulunanlar kısa vadede tepki veremez, önce paralarını dolar yapcaklar, bilmem kaç faizlik gecelik repolar, devlet kağıtları filan, hazırlamaları lazım biraz hazırlıkszı yakaladı bence herkesi

normal darbeyi tanklı oluyo galiba bana zor geliyor
bundan sonra bence tankın topu halkın elinde, destek de verebilir, darbeye karşı da gelebilir
halk birbirini yemedikçe, halka rağmen halk için darbe yapılamaz

bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu açıklamyı kimse beklemiyordu, bu açıklamayı isteyenleri bile şaşırtmış olabilir
bence hazırlıksız yakaladı, şaşırttı
Mesaj tarihi:
said:
Iste onu bile hazmedemiyorlar artik anlayin gerisini.
Genclige Hitabe`yi provokasyon olarak gormeye baslamissak kutuplasma calismalari basarili olmus demektir.

Gencliğe Hitabe'yi provakasyon olarak gorup kapatan forumada forum yetkilelerinede kufur ederım bulunmam arkadaşım ben öyle bi mekanda. Girme bence sende...
Mesaj tarihi:
said:

Ne ararsın Tanrı ile aramda?
Sen kimsin ki bana dinim sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda,
Başı açığa, neye türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne?
Yoksa sana zararım, içerim...
İkimiz de gelsek kıldan köprüye,
Ben dürüstsem, sarhoşken de geçerim...

Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzilerin yüzünden,
Dininden soğuyacak bu millet...

İşgaldeki hali sakın unutma..
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz ;
Sen anandan yine doğardın amma,
Baban kimdi bilemezdin, şerefsiz...

çok güzelmiş bu. kim yazmışsa elleri dert görmesin.
Mesaj tarihi:
@Black, Divx uzerine adam gibi tek forum. Ister istemez ugruyorum.
Ama cokesliligi savunmaya kadar gittiler bir ara bazi kullanicilar.
Birilerinin cevap vermesi gerekiyor, o birileri de o kadar az ki.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 14:49 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
çok stres olduk 1-2 günlük küfür serbest olsun şu forumda ya çıldırcam gelişmeleri takip ettikçe! (tamam çok basit bir insanım)
Mesaj tarihi:
Bence bu model bi darbe en iyisi. Yani hem sağlam ayar verdiler, hem de milleti iyi bi silkelemişlerdir, umarım uyanırlar.

Eğer tankların sokaklara döküleceği bi darbe yaşanırsa ülke cidden zarar görür
(Gerçi şehitlerden kelle, teröristten sayın diye bahseden bu yobazların yanında 100 yıl geriye gitmektense tarih boyunca güvenliğimizi sağlamış olan ordunun altında 10 yıl geri gitmeyi tercih ederim doğal olarak)
Tabii ki akp nin birdaha seçilip mecliste at koşturmasından ya da akp li bir cumhurbaşkanından daha iyi bir alternatif ama umarım iş o dereceye gelmez, akp liler durumu kavrar da çekilirler, yoksa işler cidden çirkinleşecek.

Ayrıca kafasına estikçe keyfine göre yasalarla oynuyan tiplerin şimdi demokrasi diye zırlamasını görmek bayağı ironikti...
Ayrıca ne kadar akp yalakası varsa onlar da aynen zırlıyodu bayağı komikti yani.

Umarım şu baştakiler laftan anlıyodur, yapmaları gerekeni yaparlar.
Eğer yapmazlarsa, umarım bu konuşma lafta kalmaz
(hayır, militarist değilim ama söylediğim gibi akp den 1000 kat daha iyi bir alternatif -bence-)
Mesaj tarihi:
Bence darbenin benim hala öngördüğüm en kötü tarafı bir çok insanın ülkeyi sonrasında terk etmek istemesi olacaktır. Türkiyede sadece politik boyutta değil günlük hayatta bile sokakta olan salak saçma olaylar insanların sabrını taşırmaya başladı. Tabi ki bu terk edenlerin arasında akademisyenler, mühendisler, araştırmacılar vb insanlar da olacaktır. Kuzey avrupa'nın sakin fakat gayet gelişmiş bir ülkesine gidip hayatını nerdeyse hiç bir sorunla karşılaşmadan geçirmek isteyen insanlara hak vermiyorum diyemem açıkçası. Ama hala darbe ve devrim lafları bana uzak geliyor.

[ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:14 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
darbe olmassa asil kacicaklar

hukuemtin gerizekali uyum paketleri sayesinde sokaga cikamiyoruz

kuzey avrupa kanunlariyla turkiye gibi sicak bir cografyayi yonetmeye calisiyorlar
Mesaj tarihi:
istedikleri kadar çırpınsınlar ne farkeder. anayasa mahkemesinin vereceği karar garanti bence.

bundan sonrası halka kalıyor. yine oylar bölünürse oy verilmezse akp yine iktidar olur ondan sonra zaten bu halk başka birşeyi haketmiyor demektir
Mesaj tarihi:
deli olucam

hala zeytinyagi gibi su ustune cikmaya calisiyorlar
kriz yoentimi 0

ben nasil sitersem o olur ben demorkasiyim diyor resmen

anayasaya saygiliyim diyor ama dun olanalri gorduk

yetti artik
  • Yeni Oluştur...