sLog Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 kazaa da buldum ve şu an indiriyorum... allah allah freeloader da açılıo... ee sen nie yapamıon bunnarı:P[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ulan nerden indircem google dan yahoodan aratiyorum hadi insallah bulucam:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lol oyunu indirdim ama sroun war... xp olduğundanmıdır acaba herneyse Frame Limiter diye bişi var... Bunu açınca oyun acaip yavaşlıo...Kapatıncaysa deliler gibi hızlanıo... nedendir? naapılır vs. vs.[hline]XaGoN, 09 Şubat 2003 23:42 tarihinde demiş ki: Peygamber misiniz ya matematik var mantik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 allah askina nerden indirdin 1.5 saattir ariyorum bulamadim. umidi kestim olumsuz yanit verirsen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 beyler lag oluyo mu? Bi de oyunun death match den başka türü var mı[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 freeloader üyelik istiyo üye olan var mı?yeni üyelik de kabul etmiyolar.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 01 Mart 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 KABLO istiyorummmmmmmmmm BÖHÜHÜHHÜÜH*!hıck*ÜHÜHÜFIRKK[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! DIAL-UP SUXXXXXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 beyler oyunu yükledim hade oynayak[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ya çektim oyunu Settings e girdim ama oyuna girince; Error 257.426 Please run 'Settings' first (error: open registry key) diyor napacam?[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Please run 'Settings' first[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: arcane, 01 Mart 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Please run 'Settings' first[hline]I scream without a sound Settings e girdim dedim görmedin galiba. sorun bu zaten settingse girdiim halde bunu diyo[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 beyler ne zaman oynicaz ya[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 link verin ya allaskina nerden cekiyosunuz su oyunu aradim heryerde(kazaa da ne diye aratiyosunuz yada)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kazaa da grand theft auto 1 veya grand theft auto I diye arat çıkar.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kazaa da grand theft auto 1 veya grand theft auto I diye arat çıkar.[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 gta klasöründe registryle ilgili bi dosya var ona tıklatın oluyo[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 evet görmemişim leader eheh :=)[hline]I scream without a sound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 arcane online san özel mesajdan yolla icq yu ayarlayıp oynayalım gta 1[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 kazaa da bulamadim sonunda bi arkadasim irc den yolladi. 6 saat surdu:) bi ise yarasin hadi oynayalim:)) icqm 84290123[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar