Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sonra millet neden birleşemiyor. Maşallah bizde bi ego var nah nal kadar. Ben haklıyım sen haksızsın. Hepiniz haklısınız yürüyün be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bu hukumetten de bu politika beklenir zaten,cirkeflikle onunu kesmeye calisirlar.Kasimpasa imami ne de olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ananida al git forgiver seninki ogretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 halk otobüsünün teki üzerimize sürdü i.ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 yok artık bi de ateş açtılar üstümze mitinge gitmeyelim diye diyn tam olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 goz yasartici bomba attilar apogul "cumhuriyet sonu gelmsitir demedim ben, kulliyen yalan" diyince gulmekten gozlerimizden yas geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 said: forgiver demis ki: ben tvden izliyorum, gençliğe hitabe yi halit ergenç okudu, kendisi oyuncu, sesi rol yeteneği vs., bu adam bile kalabalığa hitap etmesini bilmiyor sonradan çıkan kadınlar desen kağıttan okurken bile şaşırdılar, tv arada bir zom yapıyordu katılanlara yüz ifadelerini okumak zor deildi arada bir yuh sesleri geliyor filan 3 sn sonra kesiliyor Ilk basta cvp vermedim cunku bu konusmalarin hic birini biz goremedik,aksam eve gelince izledim ve sahneye yakin olanlarla konustum.O yuhalama hitabede bahsedilen ic dusmanlar sirasinda olmus. Yani okuyan kisiye veya kendi icinde olan birsey degil,AKP ve snn gibilere karsi yapilmis bir yuhalama.( Icerdeki dusmanlar lafina dikkat edelim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bomba ihbarı falan gelmiş yüzlerce.. o yol üzerinde bir sürü şüpheli paket varmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar