Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrardan OSI

Apache

Öne çıkan mesajlar

Tabi fel yew moongatede ve özellikle champ spawnlarında takılırsan baya iş yaparsın. Geçenlerde bi thief brit bankta elv guildinin champ raidinden çaldığım 20 anatla 20 evali satıyorum diye bağrıyodu hehe

[ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:56 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

50 stealing 50 magery açtım advanced character hedesi nasıl olsa 0lar diye ama üstüne veriyomuş :P mage template'i seçtim thief-mage olcam 8th anniversary giftede neler varmış diye bakıyım derken yanlışlıkla 1.ye tıkladım onu verdi :P character transfer token var elimde onu satabiliyo muyum (satabiliyosam kaça?) bide msn varsa özelden atabilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Trammel yewde pk bulman biraz zor olabilir tabi :)

Felde genelde action yew moongate civarında oluyo tabi champ spawnlarındada raidler oluyo akşamları genelde onun dışında pek adam bulunmaz fel baseli rp guildleri dışında

Anason senide uzun zamandır görmemiştim sanırım euya bi char aktarmıştın sen duruyosa takılalım arada benim atldeki dexerın donu dışında bişeyi kalmadığı için pek girmiyorum artık oraya ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...