BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben de bugün account açtım, şuan patchleri yapıyorum.thief oynayasım var, iş yapar mı thief? (1 advanced karakter hakkım varda neyse kullansam diye düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Tabi fel yew moongatede ve özellikle champ spawnlarında takılırsan baya iş yaparsın. Geçenlerde bi thief brit bankta elv guildinin champ raidinden çaldığım 20 anatla 20 evali satıyorum diye bağrıyodu hehe [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 19:56 tarihinde, Sethlor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 50 stealing 50 magery açtım advanced character hedesi nasıl olsa 0lar diye ama üstüne veriyomuş :P mage template'i seçtim thief-mage olcam 8th anniversary giftede neler varmış diye bakıyım derken yanlışlıkla 1.ye tıkladım onu verdi :P character transfer token var elimde onu satabiliyo muyum (satabiliyosam kaça?) bide msn varsa özelden atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Transfer Tokenlar 8m civarından gidiyo msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 ekledim adresini.bu arada server sanki boş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Trammel daha dolu oluyo nedense. Özellikle Trammel Yew'de PK'lar falan da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 feluccada tek bir player bile yok, pack horsela hırsızcılık oynarım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Uo:KR da lag düzenlemesi olmuş olabilir. o yüzden atlantic karakterlerinizden ümidi yitirmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Trammel yewde pk bulman biraz zor olabilir tabi :) Felde genelde action yew moongate civarında oluyo tabi champ spawnlarındada raidler oluyo akşamları genelde onun dışında pek adam bulunmaz fel baseli rp guildleri dışında Anason senide uzun zamandır görmemiştim sanırım euya bi char aktarmıştın sen duruyosa takılalım arada benim atldeki dexerın donu dışında bişeyi kalmadığı için pek girmiyorum artık oraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 selam eski dost Sethlor. karakter aktarmamistim ama iyi bir oyuncunun her shardda bi karakteri vardir ;) takiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Pingler ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bende gorunce dayanamayıp aldım , açtım ninjamı hıya hoyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 transfer kodla advancedıda toplam 14me sattım , abi 10gp plz diye gezmekten kurtuldum , keyfim yerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Europada bende geldim nickim Faradrim bir an önce yardım eli uzatmanızı bekliyorum osi cok farklı geldi bizim oynadıgımız aoslar gibi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar