-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ÖSS de kaç puan yapmak gerekiyor minimum? 10 dakka falan baktım netten öğrenmeye çalıştım değişik şeyler gördüm 160, 180, 185 diye. hangisidir nedir ne değildir bilmiyorum ): dersaneyede gitmiyorum yardımcı olcak insan yok çevremde pek. yardım edebilirmisiniz?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 160 ile 185 arası değişiyor okula göre. Okulun sitesinden yada telefonla falan öğrenmen lazım Ha bu arada grafik tasarıma girmek kolay değil onu da belirteyim,insanlar genelde "tamam öss puanı düşük ben buna gireyim" diyor ama yetenek sınavları öss kadar zor. Elin iyiyse hızlandırılmış kursla özel okul kazanabilirsin. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 00:43 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 nereye girmeyi düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 grafik tasarım nedir? mezunları ne yapar? info plx! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Atatürk Üniversitesi 185. Fakat ÖSS'nin etkisi her özel yetenekte olduğu gibi bizim Üniversite'de de fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 5% fazla bi etki değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar