duende Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Merabalar, Futbolla pek alakasi olan bir insan degilim 3 yildir bu bölümde ilk postum zaten. Herneyse az önce Lig TV de gördügüm bir sey dikkatimi çekti. Lig TV haftanin maçlarini sirayla gösteriyor, her iki takiminda bu sene birbirlerine attiklari 1er golü gösteriyor. Sonra sira Denizli-FB maçina geçtiginde Denizli Spor'un geçen sene son maçta FB'ye attigi golü degil GS'ye attigi golü gösteriyor. Simdi soru: Acaba bunu son dakikada sampiyonlugu kaybettiklerini yüzlerine vurmamak için mi yapiyorlar?Yoksa FB ile aralarinda bir bag mi var? Yada zaten yeterince üzüldü çocuklar yeter diye mi yapiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bağ var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hiç alakan yokmuş gerçekten futbolla, laf sokmaya gelince alakan oluyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 onu bilmem de gs'ye garezlerinin olduğu kesin herhalde.. geçen sene vestel manisa maçı vardı izmirde ve manisa deplasmanda oynuyor gibiydi klasik olarak, 50000 gsli varsa 5000 manisalı belki vardı. maçta manisa sesi duyulmuyordu lakin mikrofonları nasıl yerlere koymuşlarsa maçta bir nou camp dolusu manisalı tezahürat etmiş televizyonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hmm bu lıg tv Delgadonun gs macı boyunca attıgı calımların hıcbırını tekrar gostermeyıp ardanın tek calımını 8 kere gosteren kanal değil mi?? [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Evet aynı kanal,serdar'ın her kurtardığı toptan sonra inadına her maç volkanı gösteren,Fenerbahçe gol yediğinde Ali Koç'u dakikalarca bize gösteren,Ali sami yen'de geçen yıl kupa maçında sahaya atılan kocaman lağım borusunu hiç göstermeyen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 senin bi soruyu sormandaki amac ne peki? lig tv reklamı mı? lig tv ile aranda bir bag mı var? gs'ın yediği golü görmek koyuyo mu? nedir? önce bunu acıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 lig tv dendimi zaten bu soru sorulmamalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hmm demekki lig tv nin hem gs hem fb hem de bjk ye garezi var ve aynı zamanda hem gsyi hem fbyi hemd e bjkyi kolluyor.. hoş anadolu takımlarıyla iligli net bir görüşü de yok bu kanalın aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hepinizin terazisine 3-4 defa tıkladım, emeğe saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 boşuna lick tv demioz. hiç bi şeyi doğru dürüst yaptıklarını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 lig tv = $$$$$$$$$ takım tutmuyor lig tv parayı tutuyor, nasıl daha rating yapabilirim diye kasıyor zaten bu yüzden de maçların aynı anda oynanmasını istemiyorlar ağlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 çekimler de çok kötü ya. yine ingiltere ligini örnek göstericem ama napayım adamlar öyle yerlere yerleştirmişler ki kameraları, aleti kullanan da işinde iyi olunca mükemmel görüntüler oluşuyor. bizim yönetmenler bile bilmiyor işi, pozisyon sırasında tribünde çekirdek yiyen taraftarı gösteriyo mal herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yahu neden bukadar olay yaptınız sadece garip geldi... tüm takımların diğer takımlara attıkları golü gösterirken fbye atılan denizli golünü göstermektense gsye attığı golü gösteriyor bu garip değil mi? bi amacım yok garip olduğu için bahsettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ulusoy başkan cimbom şampiyon go home şansal lig tv nin genel yayın şeysi şansal diye biliyırum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Topikte art niyet görmüyorum.Zaten arkadaş futbolla ilgilenmediğini belirtmiş, olay dikkatini çekmiş sormuş. Cevap vereyim sevgili okururm, Bahsettiğin şeyin sebebi; Lig TV 'nin ratingleri, daha doğrusu dekoder satışları açısından FB taraftarı ile iyi geçinmesi gereğinden kaynaklanmaktadır. Olay tamamen FB nin "rating" potansiyelinden kaynaklanır. Tıpkı spor gazetelerinde olduğu gibi.Fanatik, Fotomaç vb. herzaman FB sempatizanı olarak anılır.Halbuki onlar sadece satış peşindedir. FB galibeytlerinin ardından spor gazetesi tirajlarının arttığı herzaman söylenegelmiştir. Yaaa yaaa işte böle sevgili okurlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 50 milyon fenerli yaşıyo zaten bu ülkede. feneri översen satarsın, izlenirsin. orda fenerin attığı gol yerine yediği golü gösterseydi mesela gelecek günlerde reyting yarı yarıya düşerdi. typ [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 20:07 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 fenere ne derlerse desin gs den çok daha kral bi takım olduğunu değiştirmiceği için göstermiyolar gösterseler nolucak?maksat fenerlileri eğlendirmek orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 nese bişi demicem :) [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Senin dünyadan haberin yok ya,star tv'de ki gs'li serhat ulueren bile açıkladı,Fenerbahçe'nin uefa maçları ratingleri,gs'nin şampiyonlar ligi maçları rating'ini katladı diye..Yıldızları alıyoruz var mı?gidip stadta da izliyorum carusca ve inamoto izlemiyorum senin gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bide şu Türkiye kupası olayı olmasaydı iyi olurdu.ziconun ropörtajını dinledim dışardan bakınca şerefsiz diyonda ama çaba gösteriyomuş.ligde 17 vs 1 iz herkes bize karşı sahada hakemler dahil 14 vs 11 oynuyoz diyo adamı ilk defa bu kadar sinirli gördüm.ah şimdi ali şen olucaktı milletin ödü patlıyodu ak böle ne federasyon girebilirdi araya ne bişi bizim aziz maddi destek yapıyoda manevi yok buz gibi oturuyo özhan canaydının maçta oturduğu gibi [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:13 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 carrusca izlemiosun ama anlatıcak bi hagin yok. bi milan maçını real maçını juventus maçı heycanı yaşayamıcaksın.yaşamadında.eet ben carrusca izliyorum ama takımım iyide oynasa kötüde oynasa ben galatasaraylıyım. sen ortega izliosun kezman izliosun alex izliosun.anlatıcak ne başarın var.alexin attıgı calımlar 2 gün sora unutuluo.alex fenerbahçede uefa kupası kaldırdımı.alex bu sene veya seneye gidicek fenerde ne başarısı olucak.alex gidiek başkası gelicek gene aynı şey gene hüsran galatasarayın 98-99-2000 bütün avrupa maçı butun lig maçları kasetlerini izleyin görün ögrenin sabahları seda sayanın programları ajdarın cıktıgı abidik programlarda reyting rekoları kırıo.fenerin maçını sadece fenerliler izlemio dimi turkiyede.bizim son senelerde avrupada pek bi olayımız yok o yuzden reytinginiz olmuştur.ama bekleyin görün.yakında gene eskisi gibi olucak galatasaray.o zamanda bahaneleriniz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 süper kupayı almış takıma 6 atmışlığımız var al başarı.süpersiniz dünyada lidersiniz güzelimde her sene güzelce yeniliyonuz bumu şampiyonluk.alın size başarı o zaman.biz milanla oynamadıkta fenerli değilmiyiz?fenerliyiz.biz milanı onu bunu yeneni yendik hatta.herşey kupa almayla bitmiyo öyle.eğer burda fener vs cimbom tartışmazı yapıcaksak ezmeye varım ben yani tarihte başarımız olmasa bile.sizin varda bişiy değişmemesine rağmen veya [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:40 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sen şey diosun resmen.siz dunyanın en iyi takımlarını yendiniz.bizde sizi yendik.en buyuk biziz :) ben fenerbahçe bizi yenmio demedim hiç bi zaman.beşiktaşta sizi yenio.bizde beşiktaşı yeniyoruz.nasıl olcak o zaman? senin dedigine göre büyügün kim oldugunu nasıl anlicaz? milanı yenenleri yeniyoruz falan hakkaten komik ya.bizim şansımız fenere tutmuo.6-0 olsun 4-0 olsun ben bişi demedim hiç.ne kadar süper oynasakta yeniliyoruz kötü oynasakta.samuel cansın ornegi var bilirsiniz. ama sen cok basitçe bişi söledin komik yani :) allah aşkına ezsene bi :) en fazla 6 attık 4 attık diceksin başka ne diyebilirsinki.onları bende biliyorum ztn. [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:50 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 valla ben cimbom onu yendi biz onu yendik süper kupayı bize verin demedim.oturup burda uefa aldıysan şampiyonluk artisliği yapıcaksan senden o zamanlardaki dünya sıralamasında 150 sıra geri olan takıma yenilmicen o zaman.basit yönden dedim biraz evet.ama açmayı gerektirecek bişeyde yok yani konu basit laf basit.sizin adamları oynattığımızı bile hatırlıyorum ben 36 pasmı neydi ard arda.allah aşkına bi ezsene değil yani ben tarih ve başarı olarak ezmekten bahsetmiyorum.fenerbahçe galatasaray maçlarında gs de top kaç dakika durmuş maçta fener kaç şut çekmiş kaç kere nolmuş filan bakmıyon sen heralde bakmaya utanıyon sanırım.başarınızıda sürdüremiyosunuz en büyük eziklik bu zaten.fenerbahçe en azından her sene şampiyonlar ligine uefaya gidiyo gruptan eleniyo ama en azından gidiyo hep.cimbom uefa alıyo soraki sene uefaya çıkamamış gibi bişey oluyo rezalet.ondan sonrası iyice kepaze.şimdide 1 puanlarla 0 puanlarla gruplardan düşüyo [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar