Art Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Hayat neden bu kadar sikici..!!!![hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Gel kardeş FRP ye bak hiç de sıkıcı değil :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 hmm Frp...su anda benim icin her sey cok sıkıcı fpr kitaplar insanlar mekanlar...yani hersey...[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 demin okudugum bir postta arkadasin biri son derece ulvi bir laf etmisti belki bu felsefeyle normal hayatina donebilirsin... soyleydi sanirsam: "Sikma canini oksa patlicanini"[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Sana hayatın tadını çıkar dicem ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Hatta olaki bulursan banada söyle. Gerçi FRP sayesinde dünyadan biraz soyutlanabilirsin. Tabi çok uğraşman lazım. Ondan sonra yarattığın Hayal dünyasında gerçekten eğleniceksin. Ama ben sana son bir kez sevdiklerinle vedalaş derim. Çünkü bu büyülü kapıdan geçince onları bir süre arkanda bırakıcaksın. (Tabi sadece bir hobi olarak değil bir yaşam biçimi olarak kabul ediceksen bu söylediklerimin bi anlamı var. Yoksa hobi olcaksa, boş ver bi işe yaramaz)[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: raistcan, 24 September 2003 16:30 tarihinde demiş ki: demin okudugum bir postta arkadasin biri son derece ulvi bir laf etmisti belki bu felsefeyle normal hayatina donebilirsin... soyleydi sanirsam: "Sikma canini oksa patlicanini"[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! ; ) iyi bir laf ama keske o kadar kolay olsa : )[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Devil- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 We Haven't got Money, We Haven't got a Car, We Haven't got a Girl Friend, There isn't Meaning Of Life!!! Oke Mavishim :P[hline]Devil is in me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 ağla geçer[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 klişe ve anlamsız sıkı can iyidir :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hayatı sıkıcı kalan insanlar değil bireylerin hayat üzerine olan eğilimleridir ki sen bu eğilimlerden uzak tek bir kalemde hayat sıkıcı diyebiliyor isen şu sorunlarla karşı karşıyasın demektir. Günümüz türkiyesinde yaşanılan sorunlardan bir kaçının senin avcuna düşüp canını sıkanları adlandıralım... *Unvs derdi kazanıp olaya daha ısınamama... *Unvs ye hazırlanırken bir de aile baskısı... *Arkadaş ortamını bile sevimsiz bulma ve yeni arkadaş ortamlarına girme çabası olmadan bu sevimsiz düşüncesini kalıplaştırma *Kız arkadaş mantaliteleri ile dolu sıkıntı yumakların *Aileden kaynaklanan sıkıntılar... vb.. Şimdi yukarıya bakıcak olursak bu sorunları toplum değil bireyin kendisi sorun olarak görüp çözümüne gitmeden sıkılma cümlesi yada kaçmakla eş anlamda olan bu kalkana sığındığını görmek mümkün sana önerim yalnız başına bir gün sokağa çıkman ve hiç yapmadığın şekilde bir ortamda eğlenceyi araman.Bunun sonucunda ya mutlu olur eğlenir zincirleme şekilde önün açılır.Ya da eğlenemeyip elindeki değerleri anlar yolunu yeniden bulursun. Saygılarımla Soulbringer[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Sıkılmanın sebebi meşgalesizlik ve/veya tatminsizliktir. Birinden birine bi çözüm bulucan artık. Yok eğer klavyen türkçe karakter destekliyosa o konuda yorum yapamıycam.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Art, 24 September 2003 16:19 tarihinde demiş ki: Hayat neden bu kadar sikici..!!!![hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca sıkıcı olmak yerine zor olsa dahamı iyiydi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 evt hayat sıkıcı bılmedınız kadar sıkıcı(herkez ıcınde yasar) ama bunuda eglencelı yapmak bızım elımızde(kendımızın) onun ıcın kımse boyle sacma bı soru sormamalı kendıne veya baskasına neden?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 çünkü[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hayat sIkIci degil cunku amaci eglenmek degil, ogrenmek[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Draven kandırmışlar seni dostum :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 lol walla bende oyle diyorum ama salladigim yok, boklu yoldan ilerliyorum[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Estel_Anorien, 26 September 2003 22:23 tarihinde demiş ki: çünkü[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım parce que... Zauhauhau hatırlatma şunu bana yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar