kitana Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 adamı kasti vurmamı$tır , uyarı olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: Göz göre göre 12 eylül öncesi duruma sokuluyoruz. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ankara garında yakalanmış kendisi. Nurullah İyigün isimli bir şahıs. Silahıyla yakalanmış. evet ben yaptım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 enteresan geliyor ya.. yani hakkaten bu kadar cahil mi bu insanlar yoksa ajanlar mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bu nasıl iş ben ünv kazandıgım yıllarda Yök dünyanın ve türkiyenin başına bela oldu deniyordu şimdi ise Cumhuriyete sahip çıkan kurum oldu ne oldu böyle oldu anlamıyorum ....! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Abi YÖK üniversitelerin gelişim düşmanıdır bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Yüksek güvenlikli bir binaya arka kapıdan girmeye çalışıp sonra otogardan şehri terk etme çalıştığına göre malın önde gideni bir adam ama Trabzondaki rahip ve Hrat Dink suikastlerinden sonra kim profesyonel, kim profesyonelden de iyi anlamak güçleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bence amatör yere attığı cekete nüfüz cüzdanını bırakmayı unutmuş, onun yerine sakız çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Gazetelerde minnacık 2 yazı ile geçiştirildi olay. Eğer suikast başarılı olmuş olsa Türkiye için çok çok önemli bir dönüm noktası olabilecek bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar