Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Radyo için yapılan basvurular degerlendirildi. Eskiden pati wj i olmak, radyo deneyimleri, vb başvuru kriterleri göz önüne alınarak yapılan seçimlerde kabul edilenlerin nickleri; [spo]Fistan Black Darqainu Tunca Laorx Asteroth Dory Dynun orc_lord Gimli Cthulhu ZaugnaKhaldun Sensible MrLevie Kingpin Penthesilea Apache Dela Solonor Horacegoesskiing Dregoth [/spo] Bu listeye ek olarak da yayında bosluklar olması veya zamanla görevi bırakacak olan arkadasların yerine gelecekler için bir yedek listemiz de mevcut. Yedekler; [spo]Creus Chiptech Voys Robinson Gilean GERGE Griswold Mike Dev[/spo] Listeye ek olarak eskiden patide wj lik yapmıs arkadaslardan zaman zaman konuk wj ler de alabiliriz. Bunun icin gereken acıklama ilerleyen gunlerde(yayın programı belli olup duzene sokulduktan sonra) yapılacaktır. Yayına baslama ve program saatlerini belirlemek için biraz daha süreye ihtiyacımız var. Şuan için sadece liste ve yedek liste bilgisi netleşmiştir. Seçim süreci bittiğinden 2. bir seçime kadar wj başvuru mailleri göndermemeniz rica olunur. Ben neden seçilmedim ?!birbir!! fistandan dj mi olur !!bir!bir (dj degil zaten wj oldu) horasın nicki uzun wj dedigin kısa nick alır vb eleştirme, verme veriştirme tartışmaları için buyrunuz efendim :)
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tbr ederiz, bi tahminim tuttu bu arada heh.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hayirli olsun, gece yarisindan sonraya da yayin koyun pls. hatta 24 saat olsun. [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 00:16 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tebrikler hepsine.ama söylemeden edemeyeceğim; gotik wj istemiyoruz!1
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bu arada özel mesaj, msn vb sekilde basvuru yapanlar da oldu lakin basvurmak icin gereken forumda belirtilmişti. Mail atmak gerekiyordu bu nedenle degerlendirilmeye alinmadilar. Yetersizmiyim diye umutsuzluga kapilmasinlar. 2. seçimlerde gerekenleri yerine getirip basvuru yaparlar ise seçilme ihtimalleri tabiki var.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 liste biraz kalabalık olmuş gibi sanki, "hadi kalk artık sıra bende" seslerini duyar gibiyim :) tabi bu ilk günlerde olur sonra adam ararız yayın yapacak. typo [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 00:18 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 herkese başarılar, eğlenceli dakikalar + kolay gelsin. ps: fistandan dj mi olur ya? pardon wj?
dory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 mailde belirttiğimiz saatler icerisinde alicaz di mi yayını?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 içerisinde bir saate sıkıştırmaya calısıcaz ama herkes o saatler arası alacak şansa sahip olucak der isek o zaman 20 küsür kişi almazdık zira bir haftada 7 gün var ;) yayın akış programı yapmak baslı basına bir iş hatta abartayım sektör. yayın akış programı yapabilecek kabiliyetli ingilizce bilgisi iyi olan insan ilişkileri iyi ve stresli ortamlarda maksimum verimde çalışabilecek presenteybıl eleman mı alsak :)
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bir sorum olacak Mikrofondan konuşmak zorunlu mu? Ona göre düzgün mikrofon falan alayım diyorum
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Sam olmadan radyo falan dinlemem ben.. Ne zaman bulup getirceksiniz o adamı,ne zaman radyoda "gotta catch ' em all" u karaoke yapçak,o zaman dinlicem. Kadroya yorum yapmıcam inşallah başarılı olurlar zort diyip girmek varken kasıpta giremeyenler inşallah bi gün fırsat onların da eline geçer saygılar dsf. edit: smiley koyiyim bari. :horace: [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 00:39 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ]
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Hayırlı olsun. Yayın saatleri, program süreleri vs. gibi düzenlemeler ne zaman biter de yayına hazır oluruz?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mikrofonsuz götürürüm diyor isen sen bilirsin tabi ama biraz sıkıcı ve gereksiz olur sanki. Şart demiyorum tabi ama olursa iyi olur. Arada 2 kelime dahi olsa laf edesi gelir hiç konusmayanın bile. Yayın saatleri için hafta sonu boş bir anda çizelge hazırlayıp uğraşmayı düşünüyorum. Aslında yeni sisteme geçtikten sonra yapsak daha iyi olacak malum şuan forumda pek bi sistem yok :) Gönül isterdi ki gizli forum açayım seçilenlere de orda tartışalım, yok ama yok eli kolu bağlı admin modeli sıkıntıdayım. İşin zorunu hallettik bunlar tuzu biberi cok uzun sürmez merak etme başlarsınız yakında. Zaten belirttiğim gibi şuan net bilgiler liste ve yedekler. Diğer sorular için verecegim cevaplar kesin bir tarihi içermeyecek.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: yayın akış programı yapmak baslı basına bir iş hatta abartayım sektör. +1 çok zor olcak düzenlemek, düzenleyen için. ben bi bakayım dedim üstteki cümlenden sonra nesi zor yea gibisinden, bir sürü birsürü kutucuk hepsi herkese uyacak falan ohooo.kolay gelsin. [spo][/spo]
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 hurray ! kaç gündür elimdeki grupları,albümleri biyere yazıp upload edeyim diodum (içime doğmuş) bir türlü o enerjiyi kendimde bulamıyodum ahanda an itibariyle yumurtayı kalçamda hissediyorum. *external harddiskini açar yazmaya başlar hemen*
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 kabul edenler bir zahmet ne tur calicaklar, yayinda neler yapicaklar yazabilir mi?
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben önümüzdeki 1saat içinde elimdeki grupların hepsini elimdeki albümlerinin isimleriyle word/excelle üşenmeyip yazıcam ama dosyanın uçmayacağı bi file upload site tavsiyesi alabilirim..
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben biliyordum dory'nin kabul edilceğini söylemiştim :p, ehm neyse konuya dönelim valla benim neler playlist'i gösterirdim emme bilmiyorum bilen biri varsa anlatsın (link verme muhabbetini diyorum, umarım anlatabilmişimdir derdimi)
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tebrikler secilenler güzel güzel calın emi
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 yav playlist istemiyorum, tarz filan yazin, 1-2 ornek verin yeter, kasmayin fazla.
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ya abicim ne varsa çalarız işte playlist te ne tarzı muzikte kaç tane tarz olduğunu biliyor musun tarz istiyorsun benden gece gece :)
Öne çıkan mesajlar