Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bu maintenance aralıkları her seferinde sanki biraz daha uzuyor.saat 15.00 oldu hala bl kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 2 gundur yuksek latency olanlar kapalı galiba. Bir umut benimkisi işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben burning legionda dedigim gibi 400 ustu latency almıyordum hic. benim bl mi acsınlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 ben 12 de girdim açıktı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Bazı realmslar (ki log in ekranında isimleri verilmiş) suresi belirtilmemiş olarak kapalı. Muhtemelen dediğiniz gibi high latency sorunu çeken realmler bunlar. Ancak ne zaman açılır belli değil , bana kalırsa 1-2 free day verecek blizzard bunun üzerine bu serverda charı olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 The following realms are still undergoing their extended maintenance, however we are currently unable to provide an estimate as to when they will be available again: Aamaggan, Aggramar, Al'Akir, Arathor, Aszune, Azjol-Nerub, Bladefist, Bloodhoof, Bloodscalp, Burning Blade, Doomhammer, Draenor, Dragonblight, Emerald Dream, Sunstrider, Twilight's Hamer, Warsong, Zenedar, Argent Dawn, Burning Legion, Crushridge, Daggerspine, Deathwing, Dragonmaw, Dunemaul. We apologise for the inconvenience and thank you for your patience and understanding. Blizzard Europe Kısaca rahatsızlık için özür diler sabrın ve anlayışın için teşekkür ederiz. Blizzard Europe :) [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 15:26 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 gayet ~120 pingle oynuyordum ben bloodscalpte, açın serverımı! -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 1-2 free day için serverın 1 hafta kapalı kalması gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bloodscalp açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bl de acılmıs ama cıkmam lazım kaderın bır oyunumu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar