Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ninniach'ın da gelme durumu var. Onu da listeye ekleyelim lütfen =) Gerçi ben daha okuldan çıkamadım ama elimden geleni yapıcam bu akşam okuldan çıkıp evime gidebilmek için. Dua edin. Gerçekten çok ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 biri bana school rumble ve fma the movie de getirebilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 az kaldı satmayın sakın :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Satanın kafası vücudundan ayrılır ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 an itibariyle benim yerime tüm küfürleri arka edin lütfen :D:D:D adam para bırakmadan gitmiş cebimde bir buçuk milyon para var sadece gelişim 2 buçuk melyon pauehufhae 1 milyon daha bulup gelcem artık a.q :D biri dönüşümü verir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dönüşünü hallederiz Bellow. Sen gel de... Ciddi ciddi kimse satmasın öldürürüm valla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Açıkçası aşağı yukarı 1 saat kaldığım buluşma hakkında bişi yazmiim ben =) Ama bulunduğum kısmı hoşuma gitmişti. Buluşmanın Hatake Kakashisi: Silmarwen =P (yine geç kalarak performansımdan ödün vermedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 unuttum yahu silmarwen kimdi=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sonradan gelen, hafif uzun boylu, mavi-yeşil gözlü, kısa saçlı birisi vardı ya =) Hatta geldikten sonra bir süre nefes almaya çalıştım =) Sora bide (Giovanni'lerden sora) ayrılan kişiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bellow, o uzun boyuyla onu yine de tanıyamayanlar için damalı çorap giyecekmiş bir sonraki buluşmaya. Di mi aşkıms? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 damalı çorap ? ben vücudumu damalı boyayıp çıplak gelmeyi düşünüyordum olmaz mı ? rofl Her neyse çok tatlı bir buluşmaydı. yaklaşık 10 kişi kadar olduk. En eğlenceli buluşmalarımdan biriydi. Gelen herkese teşekkür ederim :P 1 ayda ayarlayamadığınız buluşmayı 3 günde ayarladık utanın aahahaha msn [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hakkaten çok güzeldi=) Umarım devamı gelir^^ anime buluşmaları olucak bundan sonraki buluşmalarımız ona göre (anlayan anladı :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bağa mı didin? Bağa? Gayet anime buluşmasıydı zaten. Ama tam muhabbete girecekken Naruto Shippuden muhabbeti başlattınız sinirlerimi tepeme çıkardınız zaten. Delirttiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 sevmıyomusun yoksa spoilermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yok hepimize o başlattı ama bi türlü kendisi devam edemedi onu diyor^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 özlemişim yaw dota partisi yapalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Spoilerların söz konusu sorun olması için benim girip o konuyu okumam lazım. Ama bakınız hiç giriyormuyum? Hayır. Gördüğüm an tükürüğü patlatıyorum ekrana. Demorah'ın dediği sorundan. Bi adam olamadılar gitti zaten =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 resim çekmediniz mi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 o karambolde unuttuk valla ya sonra aklıma geldi benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar