Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Ninniach'ın da gelme durumu var. Onu da listeye ekleyelim lütfen =) Gerçi ben daha okuldan çıkamadım ama elimden geleni yapıcam bu akşam okuldan çıkıp evime gidebilmek için. Dua edin. Gerçekten çok ihtiyacım var.
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 biri bana school rumble ve fma the movie de getirebilir mi :D
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 az kaldı satmayın sakın :D:D
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Satanın kafası vücudundan ayrılır ona göre...
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 an itibariyle benim yerime tüm küfürleri arka edin lütfen :D:D:D adam para bırakmadan gitmiş cebimde bir buçuk milyon para var sadece gelişim 2 buçuk melyon pauehufhae 1 milyon daha bulup gelcem artık a.q :D biri dönüşümü verir umarım :D
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dönüşünü hallederiz Bellow. Sen gel de... Ciddi ciddi kimse satmasın öldürürüm valla =P
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Açıkçası aşağı yukarı 1 saat kaldığım buluşma hakkında bişi yazmiim ben =) Ama bulunduğum kısmı hoşuma gitmişti. Buluşmanın Hatake Kakashisi: Silmarwen =P (yine geç kalarak performansımdan ödün vermedim)
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Sonradan gelen, hafif uzun boylu, mavi-yeşil gözlü, kısa saçlı birisi vardı ya =) Hatta geldikten sonra bir süre nefes almaya çalıştım =) Sora bide (Giovanni'lerden sora) ayrılan kişiydim.
beybin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bellow, o uzun boyuyla onu yine de tanıyamayanlar için damalı çorap giyecekmiş bir sonraki buluşmaya. Di mi aşkıms?
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 damalı çorap ? ben vücudumu damalı boyayıp çıplak gelmeyi düşünüyordum olmaz mı ? rofl Her neyse çok tatlı bir buluşmaydı. yaklaşık 10 kişi kadar olduk. En eğlenceli buluşmalarımdan biriydi. Gelen herkese teşekkür ederim :P 1 ayda ayarlayamadığınız buluşmayı 3 günde ayarladık utanın aahahaha msn [spo][email protected][/spo]
demorah Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 hakkaten çok güzeldi=) Umarım devamı gelir^^ anime buluşmaları olucak bundan sonraki buluşmalarımız ona göre (anlayan anladı :P)
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Bağa mı didin? Bağa? Gayet anime buluşmasıydı zaten. Ama tam muhabbete girecekken Naruto Shippuden muhabbeti başlattınız sinirlerimi tepeme çıkardınız zaten. Delirttiniz.
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yok hepimize o başlattı ama bi türlü kendisi devam edemedi onu diyor^^
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Spoilerların söz konusu sorun olması için benim girip o konuyu okumam lazım. Ama bakınız hiç giriyormuyum? Hayır. Gördüğüm an tükürüğü patlatıyorum ekrana. Demorah'ın dediği sorundan. Bi adam olamadılar gitti zaten =P
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 o karambolde unuttuk valla ya sonra aklıma geldi benim :)
Öne çıkan mesajlar