Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul anime toplantısı v2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ninniach'ın da gelme durumu var. Onu da listeye ekleyelim lütfen =)

Gerçi ben daha okuldan çıkamadım ama elimden geleni yapıcam bu akşam okuldan çıkıp evime gidebilmek için. Dua edin. Gerçekten çok ihtiyacım var.
Mesaj tarihi:
an itibariyle benim yerime tüm küfürleri arka edin lütfen :D:D:D adam para bırakmadan gitmiş cebimde bir buçuk milyon para var sadece gelişim 2 buçuk melyon pauehufhae 1 milyon daha bulup gelcem artık a.q :D biri dönüşümü verir umarım :D
Mesaj tarihi:
Açıkçası aşağı yukarı 1 saat kaldığım buluşma hakkında bişi yazmiim ben =) Ama bulunduğum kısmı hoşuma gitmişti.

Buluşmanın Hatake Kakashisi: Silmarwen =P (yine geç kalarak performansımdan ödün vermedim)
Mesaj tarihi:
Sonradan gelen, hafif uzun boylu, mavi-yeşil gözlü, kısa saçlı birisi vardı ya =) Hatta geldikten sonra bir süre nefes almaya çalıştım =) Sora bide (Giovanni'lerden sora) ayrılan kişiydim.
Mesaj tarihi:
damalı çorap ? ben vücudumu damalı boyayıp çıplak gelmeyi düşünüyordum olmaz mı ? rofl

Her neyse çok tatlı bir buluşmaydı. yaklaşık 10 kişi kadar olduk. En eğlenceli buluşmalarımdan biriydi. Gelen herkese teşekkür ederim :P

1 ayda ayarlayamadığınız buluşmayı 3 günde ayarladık utanın aahahaha

msn

[spo][email protected][/spo]
Mesaj tarihi:
Spoilerların söz konusu sorun olması için benim girip o konuyu okumam lazım. Ama bakınız hiç giriyormuyum? Hayır. Gördüğüm an tükürüğü patlatıyorum ekrana.

Demorah'ın dediği sorundan. Bi adam olamadılar gitti zaten =P
  • Yeni Oluştur...