Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180439&syf=12 maç yorumum burada. abi eskiden böle değildi burası, off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Topigin tamamını okuduysan benimde mac ile ilgili yorumum var, ayrıca yazdıklarım son postunla iligilidir. Ayrica eski derken ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yalnız rıcardınho ırkcılık yapmış dıyor ya yuh dedım rıco hakkında hıc bır yerde boyle bır seyle karsılasmadım.Bırde paf takım olayıda ıyıymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 yahu daverc, banane senin maç ile ilgili yorumundan, ben ne diorum sen ne diorsun iyice saçmaladın. soru soruosun cevabını maç yorumumda diyorum, yazdıklarım son yazın ile ilgili diosun??!?! yazdıklarının hiç biri de benim sölediklerimle alakası yok. cevap vermiim vermiim diorum böle mantıksız yazılara, veriorum sonra pişman oluorum, yazdığım yazı da boşa gitti sana cvp vermemle kimse okumucak şimdi :D evet eskiden bu kadar saçmalayan olmuodu. bi blackchaos saçmalıodu :p, şu an onun "nası koyduk"larına "oh iyi geldi" diyesim var. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:25 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o değilde patos sızın blackle bır ıddıanız vardı o noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: sg-1 nası yani ya? fenerbahçe kendine bi slogan buldu bjk-gs bulamadı die mi fenerbahçe suçlu? fenerbahçe sportif cumhuriyeti gibi bir benzetme yapmanın neyi dötü kalkmışlık oluor? gs kendine aslan dedi die, diğerleri de mi aslan demesi lazım kendine? mualefet olmak için yazı yazmayın, bu kadar olur ya Yazmayayim dedim ama tutamadim kendimi. Izmir`de Karsiyakalilar kendilerine 35,5 der. Ne demektir bu? "Ben Izmirli degilim, beni diger Izmir takimlariyla kasilastirmayin. Ben onlardan daha buyugum" vs. FB`nin cumhuriyet slogani da tam buraya denk geliyor iste. Sportif miportif, bir takima/kulube cumhuriyet demek, "ben sizden daha buyugum, ben devlet gibi camiayim, siz kimsiniz" demekle esdegerdir. Ama oyle cumhuriyetim demekle olmuyor bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 passenger, hatırlatmasana :D black kabul etmedi diye hatırlıom, bilmem sg-1, banane karşıyakanın neden yaptığından, bak yine aynı şey. karşıyakanın hatası fenerin suçu ne? onlar öle düşünüosa, ben fenerlilerin düşüncelerini sölüorum sana, cumhuriyet olayı sadece slogandır ve ayrıca her takım kendini diğerlerinden üstün görür. bi gsli çıkıp en büyük fener demez di mi ? [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 20:32 tarihinde, Patos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 sevgili patos alaka kurabilcek olsan zaten bunlari yumurtlamazdin, kimin nezamandan beri sacmaladiginida bizzat biliyorum. Eger kisisel sorunun varsa özelden yazarsin istedigin kisiye cevabini alirsin bay deneyimli üye dsfddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 lol :) ben hatırlatırım Black nerdesın kıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 of provokasyonun dibine vurdum ahhahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 evet fenerbahçenin bjk ve gs ye dediği budur; "ben sizden daha buyugum, ben devlet gibi camiayim, siz kimsiniz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 biz gral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 devlet gıbı kadın deyımı var bıde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 fistan cok provokatifsin seni kınıyorum ve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 @Fistan, o zaman elenince buyuk takimmis gibi yapin bari hic olmazsa da hakemlere sallamayi kesip "atamadik atamadik attilar, elendik, uzgunuz" deyin. [spo]Not: cevap olarak "peki" gelecek, eminim bundan. Ogrendik artik Fistan`in tartisma stilini[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Buralar eskiden böööyle bostandi , millet her aldıgı ayarda arıza cikarmazdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 said: Fistan, o zaman elenince buyuk takimmis gibi yapin bari hic olmazsa da hakemlere sallamayi kesip "atamadik atamadik attilar, elendik, uzgunuz" deyin. ben zaten öyle yapmıştım. iti ürür kervan yürür demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İy ürrü kervan yürü başka bişey, yenilgiyi kabulleneiblmek başka. O değil de birisi hala FB haklı yere itiraz ediyo demiş. Akıl alır şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar