Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Server : Vek'nilash (charlar transfere uygun) Gold : İki charda toplam 2k Mount : İkiside epic mount sahibi. Gear : Druidin özellikle tank gearına ağırlık verdim, feral ağırlıklı orta düzey bir gear. Paladinde de levelına göre gayet normal bir retri ve healer gear var. Profession: Druid'de 279 alch, 315 herbalism var. Paladin'de meslek mevcut değil. Notlar: Paladin'de baya bir rested mevcut, account aktif olduğu için satılana kadar da lvl70 olması olası. Fiyat olarak 325 ytl düşünüyorum şu anda. Sormak, öğrenmek istediğiniz varsa cevaplayayım. [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 19:34 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 fiyatı bayağı bir indirdim 250ytl'dir fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GrandFather Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 takas dusunuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hayır düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 hala satılmamıştır bu account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 özel mesaj kutun dolmuş mesaj atamıyorum istersen msn e ekle bi konuşalım hala satmayı düşünüyorsan [email protected] [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:45 tarihinde, Maddog35 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hala satmadım account'u. mesaj kutumun dolduğunu farketmemişim üzgünüm , mesaj atanlar ulaşamamıştır. msn vereyim : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar