burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ha helena bomham carter da malın önde gideniydi. ralp fiennes'a da kırmızı ruju yakıştıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ralp kaşarın teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahah of çok sinirliyim filmi daha nasıl kötülesem diye düşündüm sinirden yazacak bir şey bulamadım. çok kötü çok. gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 +1 Kesinlikle gitmeyin bence,verdigim paraya acidim.Oldu bitti seklinde hikaye atliyor,sessizlikler ve cool olma çabalari dizboyu,kliseler cabasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sizin en büyük hatanız kitabın aynısını filmdende beklemeniz. Yüzüklerin Efendisinde de aynı muhabbet oldu, HP filmlerinde de oluyor. Kitabı unutacaksınız sinemaya gittiğiniz zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ya yok onunla bir alakası cidden. kitapsız düşünürsen filmi zaten film değil de bana gladyatörün elazığ şiveli hali gibi geliyor. ne bileyim ya yönetmeninin ağzına kusayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 ben gittim, cok begendim, kizlar da superdi. orjinal alt yaziliya prim vermeyip cocuk filmi diye turkce dublajli gosteren sinemalarin ey key, simpsons the movieyi de ayni sekilde pic eden ve edeceklerin de aynen. barti mehmet ali erbil mi seslendirmistir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ali poyrazoglu seslendirmiş. simpsonsu sırf homer için izleyen insanlar var ve onun o sesi başkası tarafından seslendirilirmi? çok saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar