Jinni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 işte resimleri.. daha taze taze yeni çektim :) bu arada ismini badem koyduk.. haa bir bilgi daha: bu cins himalayan değilmiş :) veterinerden öğrendim.. golden chincilla imiş :)[Bu mesaj Jinni tarafından 26 September 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Hoş resimler.. Benim kız arkadaşım kedilere bayılıyor bu resimleri burdan copy paste ile birlikte ona yollasam iyi olucak sanırım.. :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ben bu kediyi geçen gün yedim. bugünlerde gidip bi daha yesem bari...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar